Loading...

Hurá na vodu!

Tipy a novinky

„Češi jsou národem vodáků, proto se na řeky se svým plavidlem vydává každé léto čím dál více lidí. Každý rok se vybavují o něco kvalitněji a mají rádi technické vychytávky, které jim dovolenou na vodě zpříjemní,“ komentuje současné trendy Vít Hruška z Výstavy stanů a vybavení do přírody.

Ultralehký nepromokavý vak

Cestovat ve vlhku nemusí nutně znamenat mít vlhké věci. Pořiďte si nový ultralehký nepromokavý vak Sea to Summit Lightweight Dry Sack 20 l. Trvanlivý, lehký a kompaktní vak je vhodný pro skladování nejrůznějších věcí, které uchová uspořádané a suché za každých okolností. Vak je vyroben ze 70D nylonu, má plně podlepené švy a odolá tlaku až 10 000 mm vodního sloupce. Díky světlému zátěru snadno najdete věci, které jste si do vaku uložili. Rolovací uzavírání vaku je vyztuženo Hypalonem. D-ring přezka umožňuje snadné uchycení vaku k lodi. Koupíte ho na Výstavě stanů a vybavení do přírody a www.4camping.cz za doporučenou cenu 408 Kč.

Nejmenší a nejlehčí filtr na vodu na světě

Sawyer Mini Filter je nejmenší a nejlehčí cestovní filtrační systém na světě. Váží pouhých 65 g, je možné jej srolovat do malého balíčku a má vysokou účinnost. Mini Filter Black od jedničky na trhu s mechanickými vodními filtry Sawyer je nejlehčím a nejmenším filtračním systémem na světě. Univerzální možnosti použití a velmi účinná technologie PointONETM z něj rázem udělají nepostradatelného pomocníka na cestách. Lze ho připojit ke srolovatelné láhvi (součást balení), k libovolné PET láhvi, připojit na většinu hydrovaků, anebo pomocí něj pít přímo ze zdroje dodávaným brčkem. Lze také pít přímo přes filtr. Oproti filtru Squeeze má menší průtok – 1,2 až 1,5 l/min, vzhledem k jeho velikosti mu to ale určitě každý odpustí. Koupíte ho na Výstavě stanů a vybavení do přírody a www.4camping.cz za doporučenou cenu 1 190 Kč.

Mapa vždy v suchu

TPU Guide Map Case Sea to Summit je pouzdro vyrobené z termoplastického polyuretanu, má celosvařenou konstrukci a super odolný zipový zámek. To ho činí plně voděodolné a prachotěsné, ale také pružné, takže ho můžete několikrát poskládat do kapsy bez toho, aby se potrhalo, popraskalo nebo vybledlo. Koupíte ho na Výstavě stanů a vybavení do přírody a www.4camping.cz za doporučenou cenu 675 Kč.

Kapsličko, prostři se…

Pro ohřev až sedmi porcí jídla bez nutnosti nošení vařiče a nádobí skvěle poslouží sada Adventure Menu. Obsahuje tři 20g samoohřevné kapsle pro ohřev tří 400g porcí, dvě 50g samoohřevné kapsle pro ohřev 2x dvou 400g porcí a jeden zipper bag. Samoohřev funguje na principu exotermické reakce mezi oxidem vápenatým a vodou. Koupíte ho na Výstavě stanů a vybavení do přírody a www.4camping.cz za doporučenou cenu 239 Kč.

Špičková restaurace vždy s sebou

Adventure Menu je plnohodnotné jídlo vyrobené z poctivých surovin. Při výrobě pokrmu se používá sterilizace, následná příprava je pak velmi jednoduchá a rychlá. Toto kvalitní jídlo si ohřejete i bez použití ohně, vařiče nebo dokonce nádobí, a to do 12 minut.  Pro ohřátí stačí pouze speciální sáček Zipper-bag (není součástí balení), samoohřevná kapsle (není součástí balení) a malé množství vody. Hotové jídlo obsahuje poctivé kusy masa i dalších surovin a má mnoho živin, které jsou potřeba pro vaše sportovní a outdoorové výkony. Vybírat si můžete z mnoha lahodných variant, jako je pečené hovězí na tymiánu, krůtí maso na cibulce, vepřové žebírko s bramborem, kuřecí křídla na medu a chilli, vepřové s knedlíkem a se zelím a mnohé další. Koupíte je na Výstavě stanů a vybavení do přírody a www.4camping.cz za doporučenou cenu od 167 Kč.

Kde se vybavit (nejen) na vodu

Na Výstavě stanů a vybavení do přírody, která se koná do 19. srpna 2018 v areálu PVA EXPO Praha Letňany, najdete největší výběr turistického a outdoorového zboží na českém trhu. Nejen stanů, spacáků, karimatek a kempinkového nábytku, ale i batohů, oblečení, obuvi a nejrůznějších doplňků, jako jsou vařiče, nádobí, grily, nafukovací čluny, baterky, čelovky, nože a další vybavení, a také outdoorové vychytávky. Stojí tady na 320 stanů i oblíbené spacákové ležení, kde si můžete vyzkoušet stovky spacáků a karimatek na nejrůznějších površích. Na ploše 10 000 m² (!) se tu představí více než 220 outdoorových značek. Vše si můžete zkusit, poradit se s odborníky a navíc můžete soutěžit o hodnotné ceny. V rámci doprovodného programu se můžete těšit na promítání cestovatelských filmů, sérii cestovatelských přednášek, vyzkoušet si své dovednosti na lezecké stěně, zúčastnit se soutěže zručnosti a mnoho dalšího. Pokud se na Výstavu chystáte i se svými potomky – díky dětskému koutku máte jistotu, že se během vašeho nakupování nebudou nudit, a vy si vše v klidu vyberete. Vstup a parkování jsou zdarma! Více na www.vystavastanu.cz Totožnou nabídku outdoorového vybavení najdete na www.4camping.cz

Zdroj a foto: www.4camping.cz

Poslední aktualizace: 21.6.2018
Hurá na vodu! na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat

Příspěvky z okolí Hurá na vodu!

Po naučné stezce okolo Velkého Dářka
Po naučné stezce okolo Velkého Dářka
Tipy na výlet
Do Žďárských vrchů severně od města Žďáru nad Sázavou k rozlehlém…
0.2km
více »
Velké Dářko
Soutěž 1 bod
www.turistikaprozivot.cz
Velké Dářko
Rybník
Nachází se v pramenné oblasti řeky Sázavy, asi 10 km severně od Ž…
0.5km
více »
Velké Dářko – rozcestník Na Hrázi aneb Dařbucha Michala Olšiaka
Velké Dářko – rozcestník Na Hrázi aneb Dařbucha Michala Olšiaka
Zajímavost
Betonové sochy žďárského umělce Michala Olšiaka jsou stále populárnější. A jistě neje…
1km
více »
Karlov - vstupní brána bývalé obory
Karlov - vstupní brána bývalé obory
Drobné památky
Nachází se poblíž křižovatky hlavní silnice a odbočky do obce Karlov.…
1km
více »
Rozcestník – socha Michala Olšiaka u rybníka Dářko
Rozcestník – socha Michala Olšiaka u rybníka Dářko
Socha
Socha Michala Olšiaka ve formě funkčního rozcestníku na hrázi Velkého Dářka.Připomíná velkého nosatého skřítka, nese jméno Dařbucha.…
1km
více »
Velké Dářko - autokempink
Velké Dářko - autokempink
Letovisko
Autokempink se nachází na východním okraji hráze rybníka v travna…
1.1km
více »
Turistické rozcestí Velké Dářko kemp
Turistické rozcestí Velké Dářko kemp
Rozcestí
Nachází se u parkoviště poblíž zdejšího kempu. Je hlavním turistickým…
1.1km
více »
Padrtiny - bývalá lesní železnice
Padrtiny - bývalá lesní železnice
Technická památka
V roce 1930 ve dnech 26. až 27. října postihla zdejší lesy v okol…
1.2km
více »
Turistické rozcestí Padrtiny
Turistické rozcestí Padrtiny
Rozcestí
Nachází se v plochém bažinatém údolí v lesním celku Padrtiny. Pro…
1.2km
více »
Začátek naučné stezky Dářská rašeliniště – NPR Dářko
Začátek naučné stezky Dářská rašeliniště – NPR Dářko
Rašeliniště
U obce Radostín za Velkým Dářkem byla v r. 2013 bybudována naučná…
1.3km
více »
zavřít reklamu