Loading...

TURISTIKA.CZ vyhrála 1. cenu na prestižním festivalu TOURFILM v Karlových Varech

Tipy a novinky

Tourfilm je nejstarší filmový festival turistických filmů na světě a v letošním roce se ho zúčastnilo 775 filmů a 438 multimedií z více než 137 zemí.

Součástí festivalu je nejen filmová a video soutěž představující filmy národních boardů, regionů, měst, komerční turistiky a televizní cestovatelské filmy, ale také soutěž multimediální (www + CD-ROMy), kde se každoročně představuje světová špička v této oblasti.

Snímky, spoty a multimedia posuzuje mezinárodní jury jmenovaná každoročně Festivalovým výborem a složená z filmových a televizních tvůrců, odborníků cestovního ruchu, kritiků a výrobců. Ti vybrali jako nejlepší projekt stránky www.turistika.cz. Ambiciózní projekt, kde tisíce turistů a cestovatelů sdílí své zážitky z cest a výletů. Díky moderní a v České republice ojedinělé technologii dostávají od provozovatele stránek peníze z reklamy, která se zobrazí u jejich příspěvků.

Ocenění si přebral v grand hotelu Pupp osobně ředitel projektu Jiří Pilnáček a dodává: „je to krásné ocenění práce našeho týmu a zároveň ocenění našich téměř 7000 aktivních turistů, kteří popisují zajímavá místa, které navštívili, vkládají fotky, tipy na výlet i zajímavé akce.“ Do dnešního dne lidé přidali 438 tipů na výlet, 12 637 zajímavých míst, 380 cestopisů a praktických rad a více než 143.000 fotografií.

„Věříme, že tato cena a popularita s ní spojená, přiláká další partnery a inzerenty na náš web a my budeme moci rozdělit mezi naše přispěvatele více peněz. Turistům a cestovatelům říkáme, od koho peníze mají, snažíme se tak budovat pozitivní vnímání jejich značky, služeb nebo výrobků“, dodává Jiří Pilnáček z Turistika.cz.

Výsledky TOURREGIIONFILM 2008 najdete >> ZDE <<

Poslední aktualizace: 12.10.2008
TURISTIKA.CZ vyhrála 1. cenu na prestižním festivalu TOURFILM v Karlových Varech na mapě
Autor: pilnas
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu