Loading...

10 luxusních hotelových lázní pro jarní regeneraci

Tipy a novinky

S přicházejícím jarem nastává ideální čas pro celkovou regeneraci těla i mysli. Nemusíte ale zrovna podstupovat drastické detoxikační kúry. Načerpat energii po únavných zimních měsících můžete například v lázních. Hotelový vyhledávač trivago.cz představuje deset světových hotelů nabízejících ty nejluxusnější relaxační zóny, kde můžete obnovit harmonii a krásu svého těla a znovu získat vnitřní klid.

  • Tschuggen Bergs (Švýcarsko, Arosa)

Hotel Tschuggen Berg se nachází v malebném prostředí švýcarských Alp a je vyhlášen pro své lázně o rozloze více než 5 000 metrů čtverečních. Tato oáza klidu je s budovou hotelu spojena unikátní prosklenou chodbou a její prostory jsou rozdělené do devíti místností ve tvaru listu. Celý objekt pak vyzařuje velice přírodním rázem. Součástí je také posilovna.


Zdroj: Tschuggen Grand Hotel

Fotografie: Okolí hotelu.

  • Parador de Alcalá de Henares (Španělsko, Alcalá de Henares)

Španělský hotel Parador de Alcalá de Henares se nalézá ve velkolepé budově bývalého kláštera ze 17. století. Lázně se svým stylem rafinovaně liší od zbytku interiéru. Svým minimalistickým provedením a kombinací jednoduchých tvarů přímo vyzývají k ustálení vnitřního klidu.


Zdroj: Hotel Parador de Alcalá de Henares

Další fotografie hotelu najdete zde.

  • l’Aqua Dome (Rakousko, Längenfeld)

Na okraji údolí Ötztal v rakouském Tyrolsku stojí hotel l’Aqua Dome, jehož hlavním lákadlem jsou místní lázně, které se specializují na balijské léčebné procedury a léčbu termálními prameny.

Fotografie hotelu k nahlédnutí zde.

  • Huvafen Fushi (Maledivy, Kaafu-Kaaf)

Maledivy jsou samy o sobě symbolem exotického odpočinku: palmy, tyrkysové moře, bílé pláže a luxusní služby. Hotel Huvafen Fushi je rozhodně samostatným kouskem ráje na těchto okouzlujících ostrovech. Zvláštností místních lázní je jejich neobvyklá poloha. Jsou totiž zasazeny pod úroveň mořské hladiny. Hosté tak mohou v průběhu masáže pozorovat podmořský život korálových útesů. Venkovní bazén obklopený oceánem pak přímo vyzívá k relaxaci při západu slunce.

Zde můžete vidět foto hotelu z leteckého pohledu.

  • Excelsior Pesaro (Itálie, Pésaro)

Ve SPA Hotelu Excelsior Pesaro na severu Itálie se můžete oddávat ojedinělým masážím s použitím černého marockého mýdla nebo arganového oleje a obdivovat přitom dech beroucí výhled na mořský horizont.


Zdroj: THOMAS LIBIS

Další fotografie hotelu, hotelové pláže, lázní či vířivky.

  • Boscolo Milano (Itálie, Milán)

Nedaleko italského Milána vítá své hosty hotel Boscolo Milano. Futuristický nádech v kombinaci s věhlasným italským designem vytvářejí jedinečnou atmosféru místních lázní. Součástí komplexu jsou turecké lázně, vodopády a všudypřítomné uklidňující zvuky.


Zdroj: Boscolo Milano

Podívejte se také na fotografie pokoje, restaurace, hotelu, lázní a bazénu.

  • Dolder Grand (Švýcarsko, Curych)

Dolder Grand Hotel nedaleko švýcarského Curychu, je majestátný a elegantní komplex, který připomíná pohádkový hrad uprostřed horských lesů. Místní lázně jsou proslavené svými světelnými instalacemi, které přispívají k duševní pohodě.


Zdroj: The Dolder Grand Resort

Zde najdete další fotografie hotelu, pokojů, lázní a také bazénu.

  • Balneario Solares (Španělsko, Solares)

Hotel Balneario Solares se nachází v lázeňském městečku na severu Španělska nedaleko oblíbeného turistického cíle, historického města Santander. Mezi nabízené služby patří procedury využívající blahodárné vlastnosti místních minerálních vod.

Podívejte se na více fotografií hotelu, pokojů, lázní, wellnessu či bazénu.

  • Burj al Arab (SAE, Dubaj)

V daleké Dubaji se uvnitř světoznámého hotelu ve tvaru plachetnice Burj al Arab nachází skutečná svatyně fyzické regenerace. Impozantní stavba zdobená barevnými mozaikami, krásnými fontánami a majestátnými sloupy vyzařuje velice luxusním dojmem. Také procedury v místních lázních uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky.


Zdroj: Burj al Arab

Podívejte se na více fotografií hotelu, pokojů, apartmánů či lázní.

  • Europe Hotel & Resort (Irsko, Killarney)

Europe Hotel & Resort se nalézá na jihu Irska nedaleko jezera Lough Leane a nabízí lázeňské centrum o rozloze 4 500 metrů čtverečních. Elegantní bazén se silnými barevnými kontrasty nabízí tiché útočiště před každodenním stresem.

Více fotografií najdete zde.

O trivagu
Internetový vyhledávač ubytování www.trivago.cz srovnává ceny 700 000 hotelů na více než 150 rezervačních stránkách. Svým 45 milionům návštěvníků měsíčně nabízí též na 120 milionů recenzí shrnujících zkušenosti předchozích hotelových hostů. Tyto jsou navíc doplněny o databázi 14 milionů fotografií. Hotely všech kategorií lze nalézt pomocí snadno použitelných filtrů. Centrála společnosti se nachází v německém Düsseldorfu, kde bylo trivago v roce 2005 založeno. V současnosti je v provozu 44 mezinárodních platforem ve 27 jazykových verzích.

Poslední aktualizace: 24.3.2014
10 luxusních hotelových lázní pro jarní regeneraci na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu