Loading...

3 tipy na eurovíkend kolem svátku 28.září...

Tipy a novinky

...Český den v Legolandu, perla východu Moskva a ráj módních nákupů Milano

Neckermann CK nabízí na víkend okolo státního svátku 28. září opět pestrou paletu eurovíkendů. Vybíráme z ní tři tipy: Český den v Legolandu, hlavní město Ruské federace Moskvu jako letošní novinku, a mekku módních nákupů Milano.

Český den v Legolandu - 28. září 2012
LEGOLAND Deutschland společně s Neckermann Cestovní kanceláří připravili na státní svátek 28. 9. 2012 velkou akci „Český den“ s originálním programem. Návštěvníci se mohou těšit na napínavé workshopy pro malé i velké, aktivně se zapojit do stavění obrovské mozaiky české a německé vlajky z více než 30.000 LEGO kostek a obdivovat známé stavby a KRAJINY při exkluzivní prohlídce s průvodcem v MINILANDU, který tvoří část srdce parku LEGOLAND Deutschland a je vytvořen z více než 25 miliónů LEGO kostek.

Moskva, kulturní, politické i společenské centrum s více jak 10 miliony obyvatel, je hlavním městem Ruské federace. Je také sídlem hlavy Ruské pravoslavné církve a nabízí k prohlídce hned několik unikátních sakrálních staveb. Tou nejznámější je chrám Nanebevzetí Panny Marie se slavnými freskami, dále chrám sv. Archanděla Michaela a chrám Zvěstování nebo chrám Vasila Blaženého na Rudém náměstí. Moskva je však též obchodním centrem a stala se synonymem pro koncentraci luxusu. Například obchodní dům GUM nabitý luxusním zbožím se řadí mezi deset nejluxusnějších nákupních center světa. Ani Treťjakovská pasáž o kus dál, kde se prodávají automobily značky Ferrari a Lamborghini, se nenechá zahanbit a zaujme všechny, kteří chtějí provětrat bankovní účty. Pokud by vaše nakupovací mánie ještě nedosáhla vrcholu, tak zavítejte do nákupního centra Crocus připomínajícího řecký chrám, kam jezdí nakupovat místní smetánka.

Eurovíkend NeckermannCK v Moskvě za last minute cenu 10 990 Kč. Na místě strávíte 3 noci a ubytování je zajištěno ve 4 hvězdičkovém hotelu.

Milano je druhé největší italské město proslulé architektonickými památkami a zároveň módními nákupy. Pokochejte se románským kostelem svatého Ambrože nebo gotickou katedrálou. Navštivte renesanční klášter s vyobrazením Poslední večeře. Na náměstí Piazza Duomo vás okouzlí gotická katedrála Duomo, jedna z nejkrásnějších katedrál světa. „Pak nesmíte opomenout nákupy. Nikde jinde totiž nenajdete podobnou nabídku aktuální módy jako právě zde,“ připomíná Jan Sotona, specialista na Eurovíkendy, Neckermann CK.

Eurovíkend za last minute cenu 10 990 Kč. Na místě strávíte 3 noci a ubytování je zajištěno ve 4 hvězdičkovém hotelu Hilton Milan situovaném poblíž většiny milánských památek a nedaleko obchodního centra.

Neckermann Cestovní kancelář v rámci koncernu Thomas Cook
Thomas Cook Group plc je druhým největším turistickým koncernem v Evropě. V roce 2010 zajistila celosvětově skupina Thomas Cook dovolenou pro více než 22 miliónů klientů. Thomas Cook působí pod obchodní značkou Neckermann v Německu, Rakousku, Belgii, Holandsku, Francii, Polsku a Maďarsku.

Neckermann Cestovní kancelář v České republice
Neckermann Cestovní kancelář, která patří do skupiny Thomas Cook, působí na českém trhu od roku2007 akrátké době se zde zařadila mezi důležité zprostředkovatele služeb cestovního ruchu.

Více na www.ckneckermann.cz


Poslední aktualizace: 16.9.2012
3 tipy na eurovíkend kolem svátku 28.září... na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu