Loading...

3. VELETRH LODÍ A VODNÍCH SPORTŮ - Veletrh BOAT EXPO 2013

Tipy a novinky

Letošní, již 3. ročník veletrhu Boat expo bude skutečným svátkem všech milovníků lodí a vodních sportů. Od 21. do 24. listopadu 2013 se uskuteční společně s veletrhem DIVING EXPO, MODERNÍ RYBÁŘ a nově s veletrhem 4x4 DRIVE na Výstavišti v Holešovicích. K vidění bude spousta novinek domácí i zahraniční produkce a nebude chybět ani bohatý a atraktivní doprovodný program.

Na veletrhu Boat Expo 2013 se představí naprostá většina vystavovatelů z předchozích ročníků, ale také mnoho nováčků, kteří mají na veletrhu svou premiéru. Jedním z nich je například společnost Phoenix-Zeppelin, zástupce a distributor dvou významných značek na českém trhu. Od Firmy Caterpillar, představí lodní motor Cat 3406E MARINE o výkonu 300 kW a nejnovější model lodního motoru Cat C9 ACERT ™ MARINE o výkonu 205 kW. Oba stroje jsou svými rozměry i charakteristickou barvou nepřehlédnutelné, a i když na veletrhu nenajdou nového majitele, určitě se stanou meeting-pointem řady návštěvníků. Zajímavá také bude expozice značky Fischer Panda, výrobce lodních elektrocentrál a elektropohonů připravil pro letošní sezonu řadu novinek a společnost Phoenix-Zeppelin usiluje o jejich, co nejpočetnější zastoupení na veletrhu Boat Expo Praha.

Na návštěvníky ovšem čeká na veletrhu Boat expo další překvapení. Souběžně s veletrhem se mimo tradičního veletrhu Moderní rybář představí nový veletrh SUV automobilů a čtyřkolek - 4x4 DRIVE. SUV automobily využívá drtivá většina majitelů lodí pro jejich přepravu, také mnoho rybářů preferuje prostornost, pohodlí a pasivní bezpečnost SUV automobilů a jejich možné využití v terénu při cestách za rybolovem. Z prvotních reakcí oficiálních importérů a "autohausů", lze očekávat velmi širokou nabídku automobilů mnoha značek.

Součástí veletrhů je doprovodný program, který využije rozsáhlých venkovních prostor výstaviště Praha Holešovice. Velmi atraktivním doplněním budou například zkušební jízdy prezentovaných automobilů a čtyřkolek. Dále jsou připraveny odborné semináře a konference, ale i odlehčené debaty na téma cestování a v neposlední řadě odpočinkové zóny v podobě stylových plážových barů a hracích ploch.

Tak pokud patříte k lidem, kteří mají romantický sen o širém moři, volnosti a svobodě, který je s námořní plachetnicí a vodními sporty spojen, pak Vás rádi přivítáme na veletrhu Boat expo, jenž Vám rozšíří poznatky o současných moderních trendech a novinkách v oblasti, potápění, lodní techniky a rybolovu vč. komplexního vybavení, bezpečnosti a následného řešení svých potřeb.

Poslední aktualizace: 1.11.2013
3. VELETRH LODÍ A VODNÍCH SPORTŮ - Veletrh BOAT EXPO 2013 na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu