Loading...

40. GTM Germany Travel Mart - Brémy a Bremerhaven budou hostit GTM 2014

Tipy a novinky

Další ročník největšího incomingového workshopu turistické země Německo, GTM Germany Travel MartTM, se uskuteční od 11. do 13. května 2014 v Brémách a Bremerhavenu. „Těší nás, že můžeme být v Brémách a Bremerhavenu již podruhé hosty takto významné události. GTM je nejdůležitějším incomingovým workshopem turistické země Německo a představuje zároveň také nejvýznamnější B2B platformu pro mezinárodní propagaci této země,“ vysvětluje Petra Hedorfer, předsedkyně představenstva Německé turistické centrály (DZT).

Za touto důležitou B2B událostí v cestovním ruchu cestuje každoročně obrovské množství mezinárodních zástupců cestovních kanceláří a novinářů z celého světa a to proto, aby se informovali o nejnovějších trendech v turistické zemi Německo a aby mohli zároveň uzavřít nové dohody o obchodní spolupráci s německými partnery. Klíčovým prvek celé akce je dvoudenní workshop, na kterém prezentují tomuto odbornému publiku zástupci z oblasti Dopravy, hotelnictví stejně jako lokálních a regionálních turistických centrál své produkty.

DZT organizuje 40. ročník GTM společně s Bremen Touristik-Zentrale, Gesellschaft Marketing und Service GmbH a BIS Bremerhaven Touristik. „Jsme hrdí na to, že můžeme hostit takto významnou událost incomingového cestovního ruchu a zároveň máme možnost této akce využít k tomu, abychom významným mezinárodním zástupcům z oblasti turismu a klíčovým partnerům prezentovali rozmanitou nabídku našeho regionu,“ vysvětluje Peter Siemering, vedoucí Bremer Touristik-Zentrale, Gesellschaft für Marketing und Service GmbH.

O DZT
Německá turistická centrála (DZT) je německým národním úřadem cestovního ruchu s hlavním sídlem ve Frankfurtu nad Mohanem. Z pověření Spolkového ministerstva hospodářství a technologie (BMWi) zastupuje Německo jako zemi cestovního ruchu a na základě rozhodnutí Německého spolkového sněmu je tímto ministerstvem podporována. DZT vyvíjí a komunikuje strategie a produkty, aby nadále budovala kladnou image německých turistických destinací v zahraničí a podporovala cestovní ruch do Německa. K tomu provozuje 30 zahraničních zas­toupení po celém světě. Bližší informace najdete v našem online tiskovém centru na www.germany.travel/presse.

Poslední aktualizace: 22.5.2013
40. GTM Germany Travel Mart - Brémy a Bremerhaven budou hostit GTM 2014 na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu