Loading...

adidas Outdoor kolekce podzim/zima 2012

Tipy a novinky

Pánská sada

Skyclimb Pants

Terrex, Hybrid Soft Shell Jacket

Pánská bunda s membránou GORE WINDSTOPPER® Soft Shell je inovativní hybridní konstrukce pro dokonalou regulaci tělesného tepla. Design FORMOTION™ je navržen pro neomezený přirozený pohyb.

Terrex, Skyclimb Pants

Pánské kalhoty z materiálu Cocona® s uhlíkem pro lepší odvádění vlhkosti. U kolen a ve spodní části je integrována softshellová vrstva, která zaručuje vyšší odolnost.

Terrex Fast R Mid GTX

Pánská velmi technická a lehká, středně střižená treková obuv s TRAXION™ vnější podrážkou a CONTINENTAL® gumovou složkou pro optimální přilnavost ve vlhku i na suchu. Složka 3D FORMOTION™ zajišťuje skvělou stabilitu na drsných terénech.

Fast R Mid GTX

Dámská sada

Skyclimb Pants

Terrex, Hybrid Soft Shell Jacket

GORE WINDSTOPPER® Soft Shell materiál s novou hybridní konstrukcí vláken pro zajištění optimálního klimatu. FORMOTION™ střih zaručuje volnost pohybu.

Terrex, Hybrid Soft Shell Jacket

Terrex, Skyclimb Pants

Dámské kalhoty z Cocona® materiálu s uhlíkem pro lepší odvádění vlhkosti. Na kolenou a na spodní straně jsou doplněny Softshellem, který zaručuje větší odolnost.

AX 1 Mid GTX

Dámská lehká, středně střižená obuv s prodyšnou GORE-TEX® membránou, která zaručuje, že vaše chodidla zůstanou suchá. Univerzální podrážka přilne ke každému povrchu.

AX 1 Mid GTX

Poslední aktualizace: 18.10.2012
adidas Outdoor kolekce podzim/zima 2012 na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu