Loading...

Agentura M.A.D. a Německá turistická centrála získaly cenu German Design Awards

Tipy a novinky

Frankfurt nad Mohanem, 26. října 2012 - Vynikající prezentace turistické země Německo. Německá turistická centrála (DZT) a agentura M.A.D. z Offenbachu byly vyznamenány za webovou stránku www.creative-germany.travel cenou German Design Award 2013. Tato cena, German Design Award, je prestižním oceněním společnosti German Design Councils. Cenu rady za obsah a formu obdržela webová stránka DZT v kategorii "Audiovisual, Digital and Intereactive Media" od 30 členné poroty.

"Velice nás těší, že můžeme díky webové stránce www.creative-germany.travel přispět k rozhodujícím projektům německé kreativní scény a propojit tak tuto oblast s informacemi pro turisty," uvádí Petra Hedorfer, předsedkyně představenstva Německé turistické centrály. "Německo je v současnosti podle mezinárodního indexu NBI (Nation Brands Index) považováno za moderní zemi s velmi dobrým designem. Na této image bychom chtěli dále stavět a generovat tak další služební a volnočasové cesty do Německa."

Po "reddot design award 2011" je to již druhé vyznamenání pro tematickou internetovou stránku Německé turistické centrály a její kreativní agentury M.A.D. z Offenbachu. Prohlášení poroty hovoří za vše: "Baterie jako symbol pro energii a tvořivou sílu celé země - tak jednoduchá a přitom silná může být základní myšlenka webové prezentace - k tomu navíc úžasná práce s prvotřídními obrázky, skvělá grafika a velmi emotivní námět." Koncept uskutečňuje aktivní marketing, oživený představením mnoha projektů a událostí z oblasti architektury, umění, designu, módy a hudby.

Oceněná díla German Design Award 2013 budou přestavena v rámci výstavy "Ambiente - Internationale Frankfurter Messe". Udělení cen a zahájení výstavy proběhne 15. února 2013. Od 19. října do 30. listopadu 2012 mají navíc všichni milovníci designu možnost poprvé na www.designpreis.de hlasovat v devíti kategoriích Publicś Choice Award pro výherce ceny publika.

Poslední aktualizace: 30.10.2012
Agentura M.A.D. a Německá turistická centrála získaly cenu German Design Awards na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu