Loading...

Aktivní dovolenou plnou zážitků v luxusním prostředí pořídíte za překvapivě přijatelné ceny

Tipy a novinky

Spousta cestovatelů v posledních letech znovu objevuje výhody tuzemské dovolené. Pobyty v zahraničí se zkracují, zatímco tuzemské pobyty se dostávají do kurzu. Co se vlastně za těch posledních pár let tak změnilo?
Lidé se postupně nasytili pobytů u moře. Ty sice garantují teplo – někdy až příliš velké a pláže zalité sluncem, ale mají i svoje stinné stránky.

Jedná se zejména o zdlouhavé cestování, změnu biorytmu pro organismus, často doprovázenou zdravotními potížemi a také poměrně vysoké finanční náklady. Cestovat s těmi nejmenšími je dokonce rizikem pro jejich zdraví. Navíc ne každý vydrží ležet na rozpálené pláži, kdy jedinou aktivitou je otáčet se na lehátku a přesunout se do hotelové restaurace.

Na video z hotelu se můžete podívat zde.

Hoteliéři v tuzemsku investovali spousty prostředků do zkvalitnění ubytovacích kapacit a rozšíření nabídky služeb, které poskytují svým zákazníkům. Pro mnohé to může být k neuvěření, ale i tuzemská dovolená nabízí možnost navštívit krásná místa a skvěle vybavené hotely pro aktivní odpočinek. Že máte jinou zkušenost? Kongres hotel Jezerka***, ležící 100km od Prahy v CHKO Železné Hory, tuto představu úplně změní.

V nabídce hotelu naleznete obrovské možnosti sportovního vyžití, zcela nové Welness centrum – jedno z největších v ČR a kompletní hotelovou infrastrukturu. Za zmínku stojí vnitřní a venkovní vyhřívaný bazén s brouzdalištěm, restaurace s nabídkou českých i zahraničních specialit, vinárny, kongresový sál, sály a salonky a také venkovní a vnitřní dětské koutky. Pobyt je proto ideální pro rodinnou rekreaci, ale i pro pořádání firemních akcí a pobytů. Na video z wellness se můžete podívat zde.

Pro aktivní sportovní vyžití hotel disponuje bazény, dvěma bowlingovými dráhami, tenisovými a squashovými kurty, krytou tělocvičnou s možností zahrát si míčové hry nebo stolní tenis, fitness centrem, horolezeckou stěnou, vnitřním golfovým trenažérem, střelnicí, laserovou střelnicí a také hernou. Pokud patříte mezi soutěživé typy, můžete se zúčastnit sportovních turnajů, pořádaných hotelem.

Relaxaci a odpočinek pro zdraví nabízí bohatě vybavené Wellness centrum, ve kterém naleznete několik druhů saunových systémů a parních lázní, vířivky, bazénky, solnou jeskyni, sluneční louku, kneippův chodník, tepidárium a zážitkové sprchy. Necháte-li se rádi rozmazlovat, můžete si zajít na masáž, nebo třeba pedikúru. Pro absolutní soukromí je k dispozici i privátní mini wellness.

Nejen samotný hotel, ale i okolí poskytuje prostředí pro příjemně strávené chvíle při výletech po krásné přírodě, třeba k přehradě Seč, vhodné ke koupání, provozováni vodních sportů a rybaření, či na zříceninu hradu Oheb. Aktivní sportovci, kteří rádi sportují v přírodě, mají také možnost zapůjčení lodí, horských kol či koloběžek.

Hotel Jezerka Vám nabízí během celého roku celou řadu akčních pobytů, z nichž k nejoblíbenějším patří letní dovolená. V ceně pobytu je kromě ubytování zahrnuto i stravování, sportovní balíček a vstupy do wellness centra a bazénů. Tak co říkáte takové tuzemské dovolené, bez starostí o pojištění, studium cizího jazyka a dlouhého cestování? Více informací, fotografie a možnost virtuální prohlídky najdete na stránkách hotelu www.jezerka.cz.

Poslední aktualizace: 15.5.2015
Aktivní dovolenou plnou zážitků v luxusním prostředí pořídíte za překvapivě přijatelné ceny na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu