Loading...

Alpabzug 2011 - tradiční švýcarská slavnost v Praze

Tipy a novinky

Kdy: 8. 10. 2011, 13:00 – 16:00

Kde: Praha 5 – Park na Bertramce

Tradiční podzimní švýcarská slavnost Alpabzug se již podruhé bude konat v parku na Bertramce na pražském Smíchově mezi oběma budovami Hotelu Mövenpick. Alpabzug je nejznámější horská slavnost ve Švýcarsku, při které se nazdobené krávy svádí z alpských pastvin dolů do údolí.

Foto: Bekmen

Program tu bude opravdu bohatý. Můžete se podívat, jak se vyrábí sýr, ochutnat nebo nakoupit švýcarské speciality, vybrat si z nabídky dovolené ve Švýcarsku včetně prázdninových domů a bytů společnosti Interhome, poslechnout si folklórní skupinu z oblasti Jungfrau nebo se projet lanovkou. Pro milovníky železnic tu budou připraveny informační stánky Švýcarského dopravního systému (STS) a Jungfraubahnen. Čeká vás také výstava obrazů Švýcarky Doris Windlin nebo švýcarský bavič Tom Davis.

Připravena je také zábava pro děti – vyzkouší si třeba chůdy, skákání v pytlích, hru na Viléma Tella, dojení krávy a mnoho dalších aktivit. Každý účastník soutěže navíc získá volný vstup pro dítě do 15 let do Království železnic na Smíchově.

Vstup na tuto akci je zdarma!

Organizátoři: Switzerland Tourism, HST, Hotel Mövenpick

Partneři akce: Alpiq, Interhome, Interlaken Tourismus, Jungfraubahnen, Swiss Travel System

Poslední aktualizace: 28.9.2011
Alpabzug 2011 - tradiční švýcarská slavnost v Praze na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu