Loading...

AQUA Park Špindlerův Mlýn

Tipy a novinky

Turisté mají náš areál v oblibě především proto, že nabízí ideální spojení turistiky a koupání i za nepřízně počasí. V areálu jsou k dispozici dvoulůžkové pokoj s přistýlkami, třílůžkové pokoje a apartmán. Areál si oblíbily také rodiny s dětmi. Pro ubytované děti je zdarma dětský koutek, dětské hřiště, trampolína, minigolf, plážový volejbal, stolní tenis. V prázdninových měsících probíhají odpolední programy s našimi animátorkami. K dispozici je restaurace, kde se podávají snídaně a večeře formou buffetu, v průběhu dne nabízíme obědová menu nebo á la carte restauraci. Aquapark včetně všech vodních atrakcí, 2 tobogánů až 72m dlouhých a 1 člunového tobogánu je možné zakoupit pro hotelové hosty včetně ubytování a polopenze + další služby ve výhodné ceně a za last minute ceny. Více info na našich www stránkách www.aquaparkspindl.cz

V zimě je vyhledáván zejména pro ideální polohu přímo u lyžařského areálu Medvědín – Špindlerův Mlýn. Lanovka Medvědín se nachází od hotelu jen cca 100 metrů.

Zastávka skibusu přímo u hotelu. Po lyžování vyhledávají naši hosté relax v aquaparku nebo sauně a parní lázni.

Od září 2012 bude nově otevřena solná jeskyně a infrakabina. Ve Špindlerově Mlýně doporučujeme pak okružní jízdu výletním vláčkem, adrenalinový park s bungee trampolínou a obří houpačkou, přemostění, bobovou dráhu aj.

Pro firemní a skupinové akce zajišťujeme kompletní gastronomický servis během celé akce a ve spolupráci s partnery také kompletní teambuildingový program. K dispozici je zrcadlový salonek nad bazénem pro cca 40 osob. Ke školení nebo jednání možno využít části restaurace.

U nás se nudit nebudete !

Přímo v areálu je hostům k dispozici ZDARMA: minigolf, stolní tenis, badminton, trampolína, Aquazorbing, hřiště na plážový volejbal, dětský koutek v budově Aquaparku, dětské hřiště se skluzavkou

Další služby: masáže, půjčovna horských kol, jednodenní výlety, v létě animační program pro Vaše děti (červenec-srpen)

Poslední aktualizace: 22.7.2012
AQUA Park Špindlerův Mlýn na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu