Loading...

Banány a sportování? A nejde o jídlo…

Tipy a novinky

Co mají banány společného se sportováním? Můj dědeček nemohl nikdy pochopit, proč bychom měli kupovat banány, když máme sklep plný ovoce z vlastní zahrady. Stejně nesrozumitelné pro něj bylo sportování. Za jeho časů většina lidí pracovala fyzicky a neměla důvod se věnovat pohybu jen tak pro zábavu.

Žijeme ve 21. století a obojí se změnilo. Banán je součástí jídelníčku stejně jako jablko a počítačová doba přemístila mnoho lidí z polí do kanceláří. Sport se nám stal každodenním společníkem a nutností k utužení zdraví. Při každém druhu sportu musíme být samozřejmě oblečeni co nejpohodlněji. A v tom je ta potíž. Finanční past!

Oblečení se opotřebovává rychleji a jeho obměna je častější než výměna jízdního kola nebo GPS navigace. Když sečteme všechny naše končetiny a vrstvy oblečení pro celoroční sportování, celkové číslo nás zaručeně zaskočí. Abychom zabránili průvanu ve Vaší peněžence, připravili jsme pro Vás několik rad.

Jak ušetřit při nákupu kvalitního a funkčního oblečení na internetu?

  • Rezignujte na nejžhavější módní výstřelky, doba jejich módnosti je velmi krátká a cena nadhodnocená.
  • Využívejte sezonních akcí: před zimou nakupujte na jaro a před létem na zimu.
  • Spolehněte se na nadstandardní služby.
    a. možnost vrácení zboží v prodloužené zákonné lhůtě až 100 dnů od nákupu
    b. telefonická linka zdarma pro Vaše dotazy
    c. široká nabídka barevných, velikostních i cenových variant – vše skladem
    d. dopravné zdarma při výměně velikosti
    e. věrnostní a množstevní slevy, dárek k nákupu, akce týdne
  • Zaměřte se na důvěryhodnost. U oblečení se může stát, že se objeví výrobní vada a bude nutné jej reklamovat. Podle reakcí na Facebooku a Heuréce poznáte, jak pohotově a slušně prodejce reaguje na požadavky skutečných zákazníků. Dozvíte se o jejich spokojenosti.
  • Prověřte si odbornost prodejce dotazem. Hledejte detailní informace o výrobcích na internetových stránkách, a pokud nenaleznete odpověď, zavolejte nebo si napište o radu. Kvalitní provozovatel zná důkladně každý prodávaný výrobek z vlastní zkušenosti.

Tip na nákup za polovinu
Teď v říjnu splňuje všechna naše doporučení internetový obchod Rogelli.cz s 50% akční slevou. Více na www.rogelli.cz/superakce/.

Poslední aktualizace: 17.10.2012
Banány a sportování? A nejde o jídlo… na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu