Loading...

Běh za bořetickým burčákem

Tipy a novinky

Víno není jen alkohol. Víno je společenský nápoj. Pokud se o ně zajímáte, vyzkoušejte vinařskou turistiku. Připravili jsme pro vás seriál o vinařských zajímavostech, dáme vám tipy na výlety za vinařskými nej, pozveme vás na tradiční i netradiční vinařské akce a ukážeme vám, že dovolená s vínem a za vínem stojí zato. Seriál připravujeme ve spolupráci se stránkami www.wineofczechrepublic.cz, kde najdete ještě víc užitečných informací a odkazů.

Běh za bořetickým burčákem
Již po dvanácté se 13. října 2012 sejdou sportovní nadšenci, aby si proběhli desetikilometrovou trasu v jihomoravských Bořeticích. S podzimem se samozřejmě úzce pojí také sběr vinných hroznů a ochutnávky výborného moravského burčáku. Akce s názvem Běh za bořetickým burčákem spojuje obě příjemné aktivity do jedné a to ji činí jedinečnou.

Bořetický běh je známý rovněž pod názvem Mistrovství České republiky veteránů v silničním běhu, a celá akce tedy slibuje hlavně spoustu zábavy. Tradičně jde o akci určenou pro celou rodinu – pro děti bude připraven skákací hrad a pro všechny rodinný fotbálek. Chybět nebude ani všudypřítomný moravský burčák, takže neváhejte a přijeďte se podívat!

Více o moravských vinařských akcích na: www.vinazmoravy.cz.

Poslední aktualizace: 5.10.2012
Běh za bořetickým burčákem na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu