Loading...

Bolesti svalů a kloublů uvolňují thajský olej a krém Namman Muay

Tipy a novinky

Jsou to jedinečné produkty značky Devakam, které optimálně prohřejí svaly před sportovním výkonem, ať už profesionálním nebo rekreačním. Nanáší se na určené místo a lehce se vmasírují do pokožky.

Produkty Devakam, které byly vyvinuty v Thajsku, používají tamní sportovci už desetiletí. Jejich unikátnost spočívá v tom, že jsou vyrobeny výhradně z přírodních látek a jsou připraveny tak, aby olej i krém rychle pronikly do kůže a působily na svaly, klouby a vazy. Velmi ocenitelnou výhodou je fakt, že na pokožce nezanechávají ani mastné ani lepivé skvrny.

Foto: Bekmen

Sportovci profesionální i rekreační, turisté, cestovatelé
Thajský krém a olej, vzhledem k jejich vynikajícím vlastnostem mohou samozřejmě používat nejen profesionální a rekreační sportovci, ale také všichni turisté a cestovatelé, všichni ti, kteří rádi polykají kilometry v jakémkoliv ročním období. Oba přípravky jim zajistí dostatečnou pohodu, pokud budou potřebovat pomoct svalům od bolesti, která mnohdy zákonitě přijde při dlouhé jízdě na kole, na lyžích i při pěší chůzi. Thajský krém i olej působí rychle, jsou v příjemné konzistenci a dráždivě nevoní. Svaly si lze namazat preventivně, než začnou nohy bolet, už před výletem, ať na kole nebo pěším.

Thajský olej Namman Muay
Hřejivý thajský olej Namman Muay je také známý pod názvem boxing liniment. Svými účinky je totožný s thajským olejem Namman Muay ve spreji. Rozdíl je pouze ve způsobu aplikace.
Thajský olej, který optimálně prohřeje svaly, je vhodný pro každého, používají ho i sportovci. Je k dispozici ve skleněných lahvičkách s obsahem 15, 30, 60, 120 a 450 ml, v cenách od 20 do 305 korun.
Složení: Parraffinum Liquidum, Methyl salicyláte, Alcohol denat.
Thajský olej ve spreji se prodává v objemu 20 ml. Složení je totožné se složením thajského oleje ve skleničce.

Regenerační thajský krém Namman Muay
Svým unikátním složením pomáhá mírnit potíže s pohybovým ústrojím. Uvolňuje bolesti svalů a kloubů, prokrvuje do hloubky svalstvo, působí hřejivým dojmem a zmírňuje otoky a pohmožděniny.
Výrobek se aplikujte na problematické místo dvakrát až třikrát denně. Při jeho aplikaci je třeba si důkladně umýt ruce a vyvarovat se kontaktu se sliznicemi a otevřenými ranami. Thajský krém Namman Muay totiž při kontaktu se sliznicí štípe.
„Krém i olej patří k přípravkům přirozeně zmírňujícící bolest, fungují na principu hloubkového prohřátí svalů, kůže a podkoží, což umožní svalům lepší prokrvení a tím se zlepší látkový metabolismus. Produkty je vhodné používat jak před sportovním výkonem, tak i po výkonu na celkovou regeneraci a odplavení přebytečných metabolitů nahromaděných ve svalu při sportovním výkonu,“ připomíná fyzioterapeutka Radka Doležalová.
Krém účinkuje zpočátku chladivě, poté termicky. Působí protizánětlivě a analgeticky.
Velkou výhodou krému je skvělá roztíratelnost, nežmolkuje, má výrazný analgeticky účinek, příjemně voní po kafru. Thajský krém Namman Muay je novinka, která je neobyčejně vhodnou alternativou proti klasickým farmaceutickým mastím.
Thajský krém je k dispozici ve 30 a 100gramových baleních.

www.devakam.eu

Poslední aktualizace: 23.9.2013
Bolesti svalů a kloublů uvolňují thajský olej a krém Namman Muay na mapě
Autor: Bekmen
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu