Loading...

Boudný potvrdil v Jeseníku roli favorita

Tipy a novinky

Pavel Boudný z celku Česká spořitelna-Specialized ovládl třináctý díl seriálu bikových závodů Kolo pro život, kterým byla Priessnitzova padesátka České spořitelny v Jeseníku.

O další dvě místa se podělili jezdci týmu Alpine Pro-Author Václav Ježek a Jan Strož. „Dnes jsem to měl daleko těžší, protože na startu nebyl můj týmový kolega Kristián Hynek, se kterým bychom si pomohli. Takhle jsem musel spoléhat sám na sebe a měl jsem kolikrát problém se kluků udržet. Ale na závěr už jsem si věřil, poslední těžký výjezd před cílem jsem měl najetý a získal jsem náskok,“ řekl Boudný, který vyhrál už pátý závod letošního ročníku Kola pro život, stejně jako jeho stájový kolega Hynek. Ten v sobotu statoval na závodě extrémních štafet Dolomitenmann v Rakousku, kde zajel stejně jako vloni nejrychlejší čas ze všech v cyklistické části.

Mezi ženami byla na Kole pro život v Jeseníku nejlepší Michaela Procházková z týmu Cyklotrenink.com.

Výsledky (50 km), muži: 1. Pavel Boudný (Česká spořitelnaSpecialized) 1:45:58, 2. Václav Ježek +14, 3. Jan Strož (oba (Alpine Pro-Author) +15, 4. Petr Šťastný (Česká spořitelna-Specialized) +2:26, 5. Ondřej Fojtík (Toyota Dolák) +2:33.

Ženy: 1. Michaela Procházková (Cyklotrenink.com) 2:17:22, 2. Tereza Trefná (Alltraining.cz) +1:16, 3. Monika Hrušková (Toyota Dolák) +2:31.

Poslední aktualizace: 10.9.2012
Boudný potvrdil v Jeseníku roli favorita na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu