Loading...

Boudný vítězem na Šumavě

Tipy a novinky

Vítězem devátého závodu seriálu Kolo pro život, Šumavského MTB maratonu České spořitelny na 61 km, se stal Pavel Boudný z týmu Česká spořitelna-Specialized. Čerstvý mistr republiky v cross country se na Zadově představil ve zbrusu novém mistrovském dresu a po boji nedal nikomu ze soupeřů šanci.

„Dnes to hodně bolelo, tělo bylo docela vyždímané. Ze začátku jsem se šponoval na prémiích, ale pak jsem měl šílenou krizi. Propadl jsem se na dvanácté místo a někdy v polovině závodu jsem si říkal, že nebudu ani v první pětce. Pak jsem se z toho naštěstí dostal a podařilo se mi kluky dojet. Na závěrečnou pasáž na kořenech jsem si věřil, protože to mám dobře najeté,“ řekl Boudný.

Druhé místo obsadil Petr Dlask (Madeta Fitness-Specialized), třetí byl Václav Ježek (Alpine Pro-Author). Mezi ženami ovládla bahnitou trasu dlouhou 61 kilometrů Anna Krejčová.

Výsledky (61 km), muži: 1. Pavel Boudný (Česká spořitelna-Specialized) 2:14:37 hod., 2. Petr Dlask (Madeta Fitness-Specialized) +3, 3. Václav Ježek (Alpine Pro-Author) +13, 4. Stanislav Hejduk (Madeta Fitness-Specialized) +25, 5. Michal Bubílek (Kellys Bike Ranch) +1:57, 6. Jan Hruška (Toyota Dolák) +5:43.

Ženy: 1. Anna Krejčová (Ghost MojeKolo) 2:56:54 hod., 2. Denisa Stodůlková (Česká spořitelna-Specialized) +1:55, 3. Monika Hrušková (Toyota Dolák) +2:40 min.

Poslední aktualizace: 29.7.2012
Boudný vítězem na Šumavě na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu