Loading...

Celoroční rodinná dovolená v Lipně nad Vltavou

Tipy a novinky

Přijeďte k nám strávit tu nejkrásnější dovolenou společně s Vaší rodinou či přáteli. Nabízíme Vám ubytování v komfortně vybavených řadových domech Pink, Blue a Orange Antik, moderních apartmánech a luxusních vilách v Lipně nad Vltavou. Domy a apartmány se nacházejí 5 minut chůze od pěší promenády s obchůdky, restauracemi, kavárnami a informačním centrem, 300 metrů od jezera a travnaté lipenské pláže, jachetního přístavu Marina Lipno a 400 metrů od Skiareálu Lipno, lanovky na Kramolín se Stezkou korunami stromů. Luxusní vily najdete na nejkrásnějším místě v Lipně nad Vltavou, v kopci na Slupečné, odkud se Vám naskytne úchvatný výhled na lipenské jezero. My z Lipnohome klademe důraz na individuální přístup k našim hostům a snažíme se jim vyjít maximálně vstříc, aby si svoji dovolenou báječně a naplno užili.

Všechny naše domy i apartmány jsou plně vybaveny a některé mají k dispozici krb a saunu. Apartmánové domy Pink-Antik obdržely prestižní certifikát Baby Friendly Certifikate. V těchto domech najdete standartně veškeré potřebné vybavení pro Vaše nejmenší ratolesti. Zatímco vy můžete na zahradě či terase grilovat, Vaše děti ocení trampolínu, klouzačku, pískoviště a v letních měsících i bazének. Pro pohodlí našich hostů máme připraveny i speciální balíčky služeb - minibar, grilovací balíček včetně čerstvého masa od místního řezníka, atd. Můžete také relaxovat při masážích přímo v pohodlí vašeho apartmánu/domu. K pobytům automaticky obdržíte LipnoCard zdarma, na kterou můžete čerpat nejrůznější slevy a výhody.

Okolí nabízí nepřeberné množství relaxačních a sportovních aktivit. Můžete vyrazit na ma kolech či in-linech na Jezerní cyklostezku Lipno-Frymburk-Přední Výtoň, užijte si s dětmi adrenalinovou zábavu v Activ parku Lipno - terénní sjezdovou trať v Bike Parku Lipno a zažijte dobrodružství v Lanovém parku Lipno na lanových překážkách. Navštivte Bobovou dráhu Slideland Lipno, Hopsárium, Fresbee park. Sjeďte si alespoň kousek řeky Vltavy na kanoi či raftu, opečte si buřty na jednom u mnoha tábořišť podél řeky a udělejte si výlet parníkem po jezeře. Využijte půjčovny lodí, plachetnic, šlapadel, paddelbordů, in-line bruslí, kol a mnoha dalšího sportovního vybavení. Zahrajte si bowling, sqash, badmington, nebo tenis. Vyšlápněte si po značených turistických trasách do národního parku Šumava, navštivte Schwarzenberský plavební kanál a Šumavská rašeliniště. Navštivte nejvýše položený hrad v ČR Vítkův Hrádek, hrad Rožmberk a zámek Český Krumlov.

Kontakt:

Lipnohome – celoroční rodinná dovolená

email: lipnohome@email.cz
Eva Siladijová
Mob: +420 721 510 955
Lipno nad Vltavou 103
382 78 Lipno nad Vltavou

Poslední aktualizace: 22.1.2016
Celoroční rodinná dovolená v Lipně nad Vltavou na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu