Loading...

Češi se přibližují západu - Roste obliba zájezdů na výletních lodích

Tipy a novinky

Češi se stále více přibližují svým západním sousedům. V dovolených je například patrný nárůst zájmu o zájezdy na výletních lodích. „Dovolená na lodi s několika atraktivními zastávkami, která má v Německu nebo v Itálii silnou tradici, si získává popularitu i v České republice. Češi tak nacházejí zajímavou alternativu exotické dovolené,“ říká Marek Vítovec, zástupce cestovní kanceláře Polster & Pohl v České republice.

Zatímco před pěti, deseti lety byla cesta na obří výletní lodi symbolem luxusu a okázalosti, dnes se z ní stává běžný způsob trávení nejen zimní dovolené. Také cena je příznivější a začíná již na 8 tis. Kč za 8 dní, včetně bohaté plné penze. Paradoxně pomohla tomuto odvětví nedávná nehoda italské výletní lodi Concordia a lidé se o tomto způsobu trávení volného času více dozvěděli. Letadlem se po 11. září také lidé létat nebojí,“ doplňuje Marek Vítovec za Polster & Pohl. Cestovní kanceláře se také začínají předhánět, kdo přijde s poutavější nabídkou. Polster & Pohl například vsadila na osobnosti naší populární hudby a na lodi nabízí koncert s autogramiádou Karla Gotta či Lucie Bílé.

Češi nejraději volí plavbu po Středozemním moři s mnoha atraktivními turistickými cíli. Lákají italská či španělská historická města, nebo na druhé straně africké Maroko a také řecké ostrovy. Nedostupné však nejsou ani na první pohled exotické destinace. Rudé moře s leteckou Dopravou lze pořídit již od dvaceti tisíc korun. Nebo Karibik, který zase vábí na návštěvu Floridy, Portorika, Martiniku či Baham během jedné plavby,“ vyjmenovává Marek Vítovec, Polster & Pohl.

O CK Polster & Pohl
Cestovní kancelář Polster & Pohl je v Německu známá svou kvalitou, servisem a výhodnými cenami. Představuje vysoký standard cestování za atraktivních podmínek. Má více než 15 let zkušeností, přes 275 000 spokojených klientů jen v roce 2011.

Nyní aktivně působí také na českém trhu. Specializuje se na okružní plavby lodí po Středomoří, ale i po jiných evropských mořích, Karibiku a Rudém moři. Vybírá pro vás to nejzajímavější z široké nabídky lodních výletů. To vše samozřejmě vždy s českým servisem a možností autobusové či letecké Dopravy. Aktuální nabídka na www.polster-pohl.cz.

Poslední aktualizace: 3.12.2012
Češi se přibližují západu - Roste obliba zájezdů na výletních lodích na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu