Loading...

Češi se vracejí do kempů. Mobilní domy v Chorvatsku konkurují hotelům

Tipy a novinky

Při vyslovení slov léto, dovolená či prázdniny se většině Čechů vybaví Chorvatsko. Nejen díky krásné přírodě, historickým památkám a průzračnému moři stále patří mezi nejoblíbenější letní destinace. K moři se dá pohodlně dojet autem nebo autobusem, angličtina není potřeba a také finančně je pro Čechy země dostupná.

Komfort za příznivou cenu
Během několika posledních sezon se čeští turisté stále častěji vracejí do kempů a vyhledávají ubytování v mobilních domech. Mobilní dům má terasu, sociální zařízení i klimatizaci a ubytuje celou rodinu. Je tak levnou a lákavou možností, jak strávit příjemnou letní dovolenou u moře.

O mobilní domy je rok od roku větší zájem. Jsou vhodné pro rodiny s dětmi i pro partu přátel. Naši klienti si pochvalují jejich komfort i polohu. Naše mobilní domy jsou v blízkosti pláží, s krásným výhledem na moře," uvedl Lukáš Třešňák z cestovní kanceláře CHERRY TOUR, která o české turisty pečuje již od roku 1999 a nabízí ubytování v různých koutech Chorvatska.

Krásné pláže, čisto a zábava
Za pravdu mu dávají i spokojení čeští rekreanti. Mobilní domy jsou čisté a poskytují komfortní zázemí. „K moři je to blízko, děti máte stále na očích a v mobilním domě máte vše, co potřebujete, dvě ložnice, sociální zařízení, koupelnu, denní místnost s posezením a vybavenou kuchyňskou linku. Hotel je sice fajn, ale atmosféru, jakou nabízí mobilní dům, prostě nemá," vzpomínala loňskou dovolenou paní Martina z Ostravy, která do Chorvatska vyrazila s manželem a dvěma dětmi.

Klienti cestovní kanceláře CHERRY TOUR si také pochvalují kvalitně vybavená střediska a v neposlední řadě i práci delegátů, kteří napomáhají bezproblémové dovolené a jsou klientům nápomocni při organizování výletů, animačních programů a podobně.

Široká nabídka ubytování
Ubytování v mobilním domě šetří rodinnou peněženku, poskytuje pohodlí a zábavu pro celou rodinu a zaručuje ta nejlepší místa na pláži. Proto směle konkuruje hotelům i apartmánům a čeští turisté se do něj rádi vracejí. Cestovní kancelář CHERRY TOUR, jež se zaměřuje na ubytování v kempech se třemi nebo čtyřmi hvězdami, do kterých nakupuje a umísťuje své mobilní domy, již nyní nabízí řadu zájezdů pro nadcházející sezonu.

Předsezonní a posezonní termíny jsou také velmi žádané různými kolektivy, jako jsou školy, školky, sportovní kluby, nebo různá zájmová sdružení. Také pro tyto cílové skupiny je velkým lákadlem nízká cena, méně turistů, ale již sluníčko a teplo, kdy mohou za rozumnou cenu strávit týden u moře na čerstvém vzduchu.

Na následujícím odkaze www.youtube.com/cherrytour si každý může prohlédnout naše ubytování a následně si vybrat to, které se stane vaším dovolenkovým domovem. Vše na obrázcích jsou realné fotografie ze středisek, tak, jak to ve skutečnosti vypadá.

Poslední aktualizace: 1.7.2014
Češi se vracejí do kempů. Mobilní domy v Chorvatsku konkurují hotelům na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu