Loading...

Cestovatelské promítání s CK SEN: Austrálie a Nový Zéland

Tipy a novinky

25. října 2016 od 18.30 hodin se v kině Atlas na pražské Florenci koná promítání, které návštěvníkům představí dvě jedinečné země jižní polokoule - nejmenší kontinent světa Austrálii a zemi Pána prstenů Nový Zéland. Večerem hosty provede Jiří Jobánek, průvodce cestovní kanceláře SEN, kterou si oblíbili náročnější cestovatelé.
Proč na Zélandu žijí ptáci, kteří nelétají? Čím se v Austrálii liší jednotlivé druhy klokanů? Jak se hraje australský fotbal a rugby na Novém Zélandu? Tyto i další otázky zodpoví Jiří Jobánek z CK SEN.
Vstupné: 50 Kč

Více informací a rezervace lístků zde:
www.kinoatlas.cz/klient-181/kino-52/stranka-735/film-113398
www.cksen.cz/promitani
Informace o zájezdech: www.cksen.cz

Jak se tam dostat:

Kino Atlas, Sokolovská 371/1, 180 00 Praha 8

150 m od stanice metra linek B a C Florenc – východ Sokolovská

150 m od tramvajové zastávky Florenc, tramvaje číslo 3 a 8

Kdo je CK SEN

Bratři a milovníci cestování, Pavel a Luboš Fellnerovi, založili před 24 lety v Bratislavě Cestovní kancelář BUBO Travel. Hned po pádu železné opony zorganizovali autobus a s kamarády objeli Turecko, Sýrii, Jordánsko. Pak následovala Skandinávie, později Indie a postupně celý svět. V roce 2012 koupili v Praze Cestovní kancelář SEN. V současné době pořádají 150 zájezdů do celého světa. Luboš Fellner byl v roce 2011 na Slovensku vyhlášen podnikatelem roku.

Garantované termíny zájezdů

CK SEN nabízí svým klientům unikátní záruku – garantuje termíny zájezdů. Často se stává, že cestovní kanceláře v případě, že nenaplní kapacitu, poznávací zájezdy ruší. Pokud by se toto stalo u CK SEN, dají vám kromě celé zálohy i 10 tisíc Kč jako odstupné.

Více informací o CK SEN

www.cksen.cz, www.bubo.sk

https://www.facebook.com/cestovkasen

Poslední aktualizace: 17.10.2016
Cestovatelské promítání s CK SEN: Austrálie a Nový Zéland na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu