Loading...

Cestujte výhodně po Švýcarsku – Swiss Flexi Pass se slevou 30%

Tipy a novinky

Při svých cestách do Švýcarska můžete velmi výhodně využít nabídku Švýcarského dopravního systému (Swiss Travel System). Různé typy Swiss Passů jsou platné na jízdu v síti vlaků, poštovních autobusů i lodí a ve 48 městech je možné je využít rovněž na městskou dopravu. Swiss Pass je zároveň Vaší vstupenkou do více než 450 muzeí.

Nyní je pro Vás navíc připravena mimořádná nabídka – sleva 30% na nákup třídenního Swiss Flexi Passu. (Platí od 1.9. do 30.11.2011).

Co je Swiss Flexi Pass?

S tímto typem Swiss Passu si v průběhu jednoho měsíce můžete zvolit 3, 4, 5 nebo 6 vámi vybraných dnů, kdy budete jezdit volně po celé síti Swiss Travel System. Se stejnými výhodami jako u Swiss Passu. Mezi prvním a posledním dnem platnosti obdržíte navíc 50% slevu na vaše další cesty vlakem, autobusem, lodí na většinu horských železnic a lanovek.

Další informace v češtině na www.MojeSvycarsko.com, v dalších jazycích na www.SwissTravelSystem.com.

Foto: Bekmen

Prodej v České republice u cestovních kanceláří Čedok – www.cedok.cz, E-mail: zeleznice@cedok.cz, Skipas – www.skipas.cz, E-mail:skipas@skipas.cz a Tempo-tours – www.tempo-tours.cz, E-mail: hory@tempo-tours.cz. Na Slovensku Hitka, www.hitka.sk, E-mail: hitka@hitka.sk.

Jízdní řády najdete na www.sbb.ch.

Šťastnou cestu se Švýcarským dopravním systémem!

Poslední aktualizace: 31.8.2011
Cestujte výhodně po Švýcarsku – Swiss Flexi Pass se slevou 30% na mapě
Autor: Bekmen
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu