Loading...

Chaty a chalupy k pronajmutí

Tipy a novinky

V roce 2014 bychom Vám rádi nabídli nové chaty a chalupy v různých atraktivních oblastech České republiky. V naší obsáhlé nabídce naleznete nejen chaty a chalupy, ale rovněž apartmány, sruby, roubenky, dřevěnice a ubytování v soukromí, vhodné chaty a chalupy i hausbóty pro rybáře situované přímo u vody, přehrady, u řeky. Více naleznete zde http://www.chatyachalupy-chatar.cz/chaty-a-chalupy-pro-rybare/ .

Nabízíme ubytování pro každou příležitost, v hlavní zimní a letní sezoně týdenní pobyty, v mimo sezonním období, tzn. v podzimních a jarních měsících víkendové pobyty a prodloužené víkendové pobyty. Blíží se Velikonoce, svátek jara, přemýšlíte kde jej strávit? Tak proč ne v útulné chatě právě u nás: http://www.chatyachalupy-chatar.cz/chaty-a-chalupy-na-vikend/.

Vyberte si i ubytování na dva prodloužené víkendové pobyty v květnu, tedy 1. a 8. května. Prožijte pár dní na čerstvém vzduchu, v turisticky zajímavých lokalitách, v Českém ráji na kole nebo v Jeseníkách na výletech na nejvyšší horu Praděd, Přečerpávací vodní elektrárnu Dlouhé stráně, která se v roce 2005 zařadila mezi 7 největších divů České republiky.

Na webových stránkách Agentura CHATAŘ máme i velký výběr ubytování pro pasivně strávenou dovolenou u bazénu, jsou to především vhodné chaty pro rodiny s dětmi, s možností pobytu s domácími mazlíčky http://www.chatyachalupy-chatar.cz/chaty-a-chalupy-s-bazenem/. V letních měsících všichni vyhledávají osvěžení u vody, i zde si můžete pronajmout chatičku a prožít úžasnou klidnou dovolenou http://www.chatyachalupy-chatar.cz/chaty-a-chalupy-u-vody/.

V zimě se specializujeme na ubytování v Jeseníkách, Krkonoších, v Orlických horách a Beskydech, přímo u sjezdových tratí, u vleku. Speciální nabídkou je však termín přes Vánoce a Silvestra.

Zavolejte, rádi Vám poradíme, která lokalita či chata, chalupa Vám, Vaší rodině i dětem bude nejlépe vyhovovat. Tak, jako v předchozích letech, tak i v roce 2014 Vám nabízíme především ověřené chaty a chalupy levné, ale i luxusní.

Poslední aktualizace: 21.3.2014
Chaty a chalupy k pronajmutí na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu