Loading...

Chystáte se na výlet? Připravte si svačinu s křehkými chleby Wasa Sport!

Tipy a novinky

Až opět vysvitne sluníčko a vy zatoužíte po procházce v přírodě, nezapomeňte, že na čerstvém vzduchu jednomu vytráví, a připravte si dopředu chutnou a zdravou svačinu, která vám pomůže energii načerpat. Vedle kvalitní stravy dbejte i na dodržování pitného režimu. Pro všechny, kteří mají rádi pohyb, jsou křehké chleby Wasa Sport ideální volbou na doplnění energie.

PROČ WASA SPORT
Konzumací lehčích jídel naše tělo uspoří energii, kterou by jinak spotřebovalo na trávení tučných pokrmů. Tuto energii pak můžeme využít při zvýšené fyzické aktivitě. Křehký žitný chléb Wasa Sport je dobře stravitelný, má nízkou energetickou hodnotu, a lze ho proto každodenně zařadit do jídelníčku nejen jako svačinu, ale i jako součást snídaně nebo lehké večeře. Představuje chutnou alternativu klasického chleba i bílého pečiva. Je vyrobený s celozrnné žitné mouky. Všechna zrníčka jsou použita včetně slupek i klíčků. Každý plátek je navíc posypán žitnými otrubami. Díky vysokému obsahu vlákniny mají chlebíčky Wasa Sport nízký glykemický index. Potraviny s nízkým glykemickým indexem zajistí zasycení na delší dobu.

DALŠÍ PŘEDNOSTI
Balení křehkých chlebů Wasa Sport je lehké a nebude vás tížit v batohu ani při náročném výšlapu. Další praktickou výhodou výrobků Wasa je také jejich dlouhá trvanlivost (10 měsíců). Mohou být kdykoli po ruce a lze se jimi předzásobit.

PŘÍPRAVA
Při přípravě svačiny s křehkými chleby Wasa Sport se meze nekladou. Ozdobte je sýrem cottage, paprikou a avokádem či olivami, pochutnejte si na nich s paštikou a nakládanou okurkou nebo se odměňte Wasou se sladkou čokoládovou pomazánkou či medem.

TIPY
Vyzkoušejte i další výrobky Wasa:
- Wasa Original, Wasa Delikatess, Wasa Sesam, Wasa Break: 44,90 Kč
- Wasa Fibre, Wasa Sport, Wasa Delikatess sesam: 49,90 Kč
- Wasa Sandwich smetanový sýr, Wasa Sandwich sýr s rajčaty a bazalkou: 24,90 Kč

Více informací najdete na: www.emco.cz/wasa

Staňte se fanouškem Wasy na nových facebookových stránkách:
http://www.facebook.com/pages/Wasa-Česká-republika/

Poslední aktualizace: 15.2.2013
Chystáte se na výlet? Připravte si svačinu s křehkými chleby Wasa Sport! na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu