Loading...

DETOX v Grandhotelu Lienz V RAKOUSKU

Tipy a novinky

Grandhotel Lienz v Rakousku nabízí nový detoxikační lázeňský program s názvem "SYMBIO péče (Symbio Care)". Program je pro všechny osoby unavené z přepracování a velmi rychlého životního stylu. Po pouhých třech dnech se hosté cítí odpočatě a po dlouhé době nacházejí relax a uvolnění a opět zjistí, jaké to je, mít více energie a cítit se dobře. Program je navržen tak, že opravdu změní pohled na život osobám s vysokým napětím v pracovním i osobním životě.

Komplexní balíček SYMBIO péče "Symbio Care"– režim je na osm dní / sedm nocí.

  • První den režimu zahrnuje rozhovor s lékařem hotelu a vyšetření, které určí obsah tuku v těle, kolik procent v těle jsou svaly a také obsah vody v těle, (fat-muscles-water), pomocí tradiční čínské medicíny a techniky zvané akupunktura.
  • Druhý den zahrnuje vyšetření vnitřních orgánů, jako je např. tlusté střevo.
  • Druhý a třetí den mohou hosté zažít detoxikační homeopatii a každodenní očistu jater.
  • Navíc obdrží každý host jednu Hydro-abrazivní masáž "Hydro Scrub Massage", "Morphose Body Shaper" masáž ( se zaměřením na všechny problémové oblasti ), jeden celostní detoxikační zábal a masáž "Grand Slim", lymfodrenáž, jednu "Agyptoswrap" masáž (individuálně navrženou masáž), jednu "Serail Purification" koupel a jednu lekci posilování "Morphosis".
  • Součástí lázeňského pobytu v programu SYMBIO péče "Symbio Care" je každodenní snídaně formou bufetu s čajem, vitality koutkem a smoothie nápojem, gurmánskou večeří speciálně připravenou šéfkuchařem "chef gurman". Dále mohou hosté v rámci lázeňského programu využívat všech zařízení v hotelu, jako je 1400m2 zařízení wellness, lázně a fitness centrum, včetně vnitřního i venkovního relaxačního bazénu, komplexní sauny, parní lázně, dále je k využití solná koupel, bio sauna, finská sauna, solárium a další relaxační prostory, zařízení na přípravu čaje a ovocné šťávy v lázních. Denně hosté získají láhev džusu – tzv. Okurkový Detox, sisal kartáč pro každodenní použití, denní fitness program, plážovou tašku s županem, ručníky a pantofle, samozřejmostí je pak bezplatné Wi-Fi a k využití je i podzemní parkoviště.
  • Lázeňský balíček zahrnuje ubytování v Grandhotelu Lienz v prostorném apartmá typu Superior s velkou koupelnou, sprchovým koutem a samostatným WC:

€ 2,099 za osobu od května 8 do 30 října 2013
a
€ 1,859 za osobu od 1. listopadu do 15 prosince 2013

Oceněný hotel Grandhotel Lienz se nachází v jižním Rakousku, v blízkosti Itálie a je obklopen Dolomity. Nedávno také získal cenu World Travel Award, již podruhé, jako nejlepší Medical Spa Hotel v Evropě. Hotel nabízí 76 apartmánů, krytý i venkovní bazén, restauraci s mezinárodní a zdravotně orientovaným menu a bar ve vstupní hale s otevřeným krbem a upravenými terasami přímo na řece Isel, které mimo jiné umožňují návštěvníkům nádherný výhled na okolní Hory. Nedaleko hotelu je možné se věnovat spoustě aktivit. Jsou zde dva hlavní lyžařské areály, 27- ti jamkové golfové hřiště, možnost raftingu, jízdy na horském kole, jízdy na koni, tenis, turistika a horolezectví.

Pro více informací nás prosím kontaktujte na info@grandhotel-lienz.com nebo navštivte naše webové stránky www.grandhotel-lienz.com.

Poslední aktualizace: 4.9.2013
DETOX v Grandhotelu Lienz V RAKOUSKU na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu