Loading...

Dlouhé dni Keltů v Tatralandii

Tipy a novinky

Prázdniny jsou těsně za svojí polovinou a tak je stále dost času na letní užívání, dobrodružství a zábavu pro celou rodinu. Ve dnech 17. -18.8.2013 sedněte do auta nebo do vlaku a jeďte do Tatralandia Holiday Resort užít si skvělé řádění a užívání ve vodním parku společně s Kelty.

Pro děti i rodiče je připraveno tolik skvělé zábavy, her a soutěží, že vám na to jeden den stačit nebude. Ve zmíněných dnech se koná již druhý ročník akce Dlouhé dni Keltů, který měl takový úspěch v loňském roce, že se z něj stala pravidelná letní akce.

Přijeďte do Tatralandia Holiday Resort s celou svojí rodinou, bude to stát za to.

Ještě neznáte Tatralandii?
Tak to rychle napravme. Tatralandia Holiday Resort je úchvatný celoroční zábavní park ve Slovenském regionu Liptov. Na dohled Tatrám si v kteroukoli roční dobu můžete užívat jako u moře. Bazény s mořskou, minerální i sladkou vodou, vířivky, tobogány, wellness, pool bary, tropický ráj, zábavné animační programy pro děti i dospělé a velmi mnoho dalšího po celý rok ať je léto nebo zima.

Z ČR snadno dostupné a s možností pohodlného ubytování přímo v holiday resortu. Každý kdo má rád zábavu, vodu a koupání si toto místo zamiluje. A navíc ceny jsou velmi sympatické.

Zábava dlouhých dní Keltů pro celou rodinu
Ale zpět k připravované akci. Po celý víkend se nebudete nudit, ať jste malí nebo velcí. Pro děti jsou připraveny Keltské hry, střílení z katapultu, vystoupení keltských bojovníků, focení v keltských kostýmech a hlavně hledání keltského pokladu. Dále psaní keltským písmem, Keltské tetování a mnoho a mnoho další zábavy. Pro dospělé je připraveno cvičení v bazénu, Miss Tropical Dance, Aqua Zumba a Keltská Pool Party Merlin.

Nikdo se nebude nudit a každý si užije báječný víkend ve společnosti Keltů, vody a skvělých lidí, kteří se také přijeli bavit a užívat si. Není nutné na Slovensko vždy jezdit šplhat se po horách, na Slovensku si také můžete užívat léta a skvělého odpočinku, který není spojený s dřinou a špatným počasí. V Tatralandia Holiday Resort totiž špatné počasí "nikdy" není.

Vezměte tedy celou rodinu, nebo partu svých kamarádů a vyrazte do Tatralandia Holiday Resort užít si akci Dlouhé dni Keltů. Ubytování blízko Liptovského Mikuláše, najdete přímo v resortu, dostupnost je snadná, a že je to na Slovensku? Je to přeci kousek a s báječným výhledem na Tatranské vrcholy.

Poslední aktualizace: 9.8.2013
Dlouhé dni Keltů v Tatralandii na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu