Loading...

Do Varů dorazí i olympionik Škarnitzl!

Tipy a novinky

Jan Škarnitzl, dvanáctý muž olympijského cross country v Londýně, bude velkou hvězdou jedenáctého závodu Kola pro život, kterým je sobotní Karlovarský AM bikemaraton Škoda Auto.

V rámci propagace týmových sponzorů jsem slíbil, že letos pojedu tři závody Kola pro život, a Vary jsou jedním z nich. Už jsem absolvoval Trans Brdy a ještě bych se měl představit v Odrách,“ prozradil Škarnitzl.

Jezdec stáje Rubena Auto-Menčík-Specialized bude chtít ukázat i v Karlových Varech formu, kterou se prezentoval v olympijském cross country. „Když už tam pojedu, tak s cílem porvat se o vítězství. Bude to dobrý závod na rozjetí i směrem k dalšímu startu, který mě čeká hned v neděli v Polsku,“ řekl Škarnitzl.

Svůj olympijský úspěch stihl oslavit s dalšími českými bikery i sportovci z jiných odvětví ještě po slavnostním zakončení. „Po návratu domů jsem absolvoval ve středu v Brandýse s cyklistickými kamarády zhruba stokilometrovou vyjížďku na silnici a pak jsme společně poseděli,“ popsal Škarnitzl.

Kromě něj se v sobotu ve 12 hodin postaví na start padesátky s převýšením 1489 metrů i další hvězdy. Prim by měli znovu udávat Kristián Hynek a Pavel Boudný (Česká spořitelna-Specialized), první dva z posledního závodu Kola pro život na Šumavě. Největší favoritkou závodu žen bude Škarnitzlova sestra Jitka, další členka týmu Rubena Auto-Menčík-Specialized.

Poslední aktualizace: 16.8.2012
Do Varů dorazí i olympionik Škarnitzl! na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu