Loading...

Dobrodružné hledání pokladu

Tipy a novinky

POKLAD.cz

Mnoho rodičů to zná. Zúčastnit se rodinného výletu může být totiž pro mnoho dětí velká otrava a namotivovat je k účasti nebývá lehké. Které dítě by, ale netoužilo po tom, najít nějaký ten poklad?

Inspirací, jak děti nalákat k výletu do přírody může být nedávno spuštěná, časově neomezená hra www.poklad.cz s prvky geocashingu. Zábavnou formou vtáhne děti, ale i rodiče, do hledání pokladů za pomoci GPS souřadnic

Rodiče ušetří čas s plánováním, kam vyrazit na výlet a jak jeho průběh dětem zpestřit. Na připravených trasách, které navíc vedou na zajímavé místo (hrad, zámek, muzeum) jsou uloženy vždy 2 schránky „kešky“. Nemusíte si ani lámat hlavu s tím, co do kešek uložíte. Děti určitě potěší mince s dětskými motivy, např. pirát, rytíř, král apod., které lze sbírat nebo vkládat do kešek a vyměňovat. Jak vaše mince putují, pak můžete sledovat na webových stránkách pokladu.

Nalezením schránek, vložením nebo výměnou mincí, ale vše nekončí. Každá trasa má svou tajenku, kterou za pomocí indicií v keškách a na smluvených občerstvovacích místech najdete.

Děti jsou za splněné úkoly odměněny body, za které pak mohou čerpat zajímavé výhry.

SOVI Sociálně-vzdělávací institut s.r.o., kancelář: Vladimírova 232/12, 14000 Praha 4

sídlo společnosti: Mukařov, Šípková 279, PSČ 251 62, IČO: 27630641

Poslední aktualizace: 20.4.2012
Dobrodružné hledání pokladu na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu