Loading...

Dotazníkové šetření, Aneb: povzbuzuje pobyt na horách touhu po sexu?

Tipy a novinky

V současné době probíhá prostřednictvím Regionálního turistického informačního centra Krkonoše (RTIC), v koordinaci a ve spolupráci se Svazkem Krkonoše, tzv. monitorovací šetření nebo-li dotazníková akce mezi turisty v Krkonoších. Aplikují ho praktikanti ze RTIC, kteří jsou studenty vrchlabské hotelové školy. V terénu osobně oslovují návštěvníky s žádostí o odpovědi na zhruba pětadvacet různě zaměřených otázek. Pohybují se nejvíce ve středních Krkonoších v okolí Černého Dolu, Herlíkovic, Vrchlabí, rozhledny Žalý, na Benecku, ale také v Janských Lázních, Peci pod Sněžkou a ve Špindlerově Mlýně.

K monitorování názorů návštěvníků posloužil jako vzor dotazník z archivu státní agentury CzechTourism s širokým spektrem okruhů, doplněný pracovníky Krkonoš – svazku měst a obcí o další přínosné a nápadité otázky, týkající se např. náplně volného času, snahy prožít nevšední zážitky, anebo uvědomění si pocitů, které mohou být probuzeny či inspirovány pobytem na horách.

Dotazníky jsou vytištěny v češtině, ale jazykově dobře vybavení studenti oslovují i cizince. Odpovědi budou vyhodnoceny pro potřeby Krkonoš – svazku měst a obcí. Názory širokého spektra dotázaných totiž zásadním způsobem obohatí dosavadní poznání a pomohou při plánování dalších veřejně prospěšných projektů na podporu turismu v území.

Současně s dotazníkem Svazku Krkonoše je na pultě RTIC ve Vrchlabí, ale i v dalších krkonošských informačních centrech, turistům k dispozici formulář Krkonoše Regioncard. V rámci deseti otázek, rozložených do tří kategorií, mají zadavatelé zájem zjistit např. nejenom jak jsou hosté v regionu spokojeni, ale jaký je při pobytu na horách např. jejich sexuální apetit.

Pokud se bude při závěrečném hodnocení v odpovědích respondentů častěji opakovat, že se jejich sexuální touha spíše zvyšuje, bude to jistě přínosné poznání. Ve svém důsledku by i u ostatních klientů mohlo posílit zájem o nejvyšší české Hory. O vyhodnocení vás budeme informovat.

Poslední aktualizace: 8.3.2013
Dotazníkové šetření, Aneb: povzbuzuje pobyt na horách touhu po sexu? na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu