Loading...

Dotované zájezdy na Kypr, do Španělska a do Itálie

Tipy a novinky

Quality Tours je první a jediná cestovní kancelář na českém trhu, která se specializuje výhradně na finančně dotované zájezdy pro seniory (občany starší 55 let). V nabídce jsou zahrnuty atraktivní destinace. Vzhledem k faktu, že pořádané pobyty jsou finančně zvýhodněné, můžete se tak podívat i do míst, která by pro Vás byla běžně nedostupná. Nabídka obsahuje dotované zájezdy na Kypr (dotace nejen pro seniory), v rámci programu EUROPE SENIOR TOURISM do Španělska (Andalusie, Mallorca, Valencie) a nově v rámci programu SENIOR VOYAGE do Itálie (Sicílie, Neapol). Každý zájezd zahrnuje zpáteční letenku, ubytování ve 4* hotelu, polopenzi nebo plnou penzi (u vybraných zájezdů i nápoje k obědům a večeřím), polodenní nebo celodenní výlet, transfery a služby delegáta. Navíc můžete využít výhodnou nabídku fakultativních výletů a ještě blíže poznat krásy jednotlivých destinací.

Prodlužte si léto a cestujte za sluncem na Kypr, za rytmy flamenga do světově proslulé Andalusie, za neobvyklou krásou na Sicílii a do dalších zajímavých míst v Evropě.

Právě začíná sezóna 2011/2012 těchto dotovaných zájezdů!!

Cena již od 9.990,- Kč!

Pro bližší informace navštivte webové stránky www.qualitytours.cz

Pište na info@qualitytours.cz a rezervace@qualitytours.cz

Volejte LINKU ZDARMA 800 707 111

Nebo se zastavte v CK QUALITY TOURS, s.r.o., Myslíkova 174/23, 110 00 Praha 1 – prodejna v přízemí

Další informace:

Kdo.. a Kam…

Foto: Bekmen

Stačí splnit dva požadavky a můžete se zúčastnit programů EUROPE SENIOR TOURISM a SENIOR VOYAGE:

1) Být starší 55 let. Navíc s Vámi může cestovat jedna osoba za stejných podmínek a to i v případě, že nedosáhne požadovaného věku.

2) Žít v některé ze zemí Evropské Unie.

!!!DOTOVANÉ ZÁJEZDY NA KYPR JSOU JAKO JEDINÉ URČENY PRO VŠECHNY BEZ ROZDÍLU VĚKU!!!

Co jsou programy EUROPE SENIOR TOURISM a SENIOR VOYAGE?

CK Quality Tours získala v roce 2010 exkluzivní zastoupení programu Europe Senior Tourism, který se nabízí v celé Evropě a je finančně dotovaný z fondů španělské vlády spolu s autonomními oblastmi Španělska. Po úspěšné sezóně, kdy s CK QUALITY TOURS vycestovalo v rámci tohoto programu přes 3000 českých občanů, tento program pokračuje i v další sezóně 2011/2012. Nově se podařilo získat exkluzivní zastoupení v programu SENIOR VOYAGE a díky tomu se nabídka rozšířila o další dotované zájezdy na Sicílii a do Neapole.

Podrobnosti můžete nalézt na stránkách www.europeseniortourism.eu a www.euroseniors.eu.

Poslední aktualizace: 18.9.2011
Dotované zájezdy na Kypr, do Španělska a do Itálie na mapě
Autor: Bekmen
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu