Loading...

Dovolená bez nudy

Tipy a novinky

Každý rok je to stejné. Jakmile na teploměru začne stoupat teplota, stoupá také naše netrpělivost, s níž nedočkavě vyhlížíme letní prázdniny. A čím více se očekávané letní měsíce blíží, tím barvitěji si malujeme, jak si tu dovolenou letos konečně užijeme a pořádně si odpočineme po zaslouženém pracovním roce. Užijte si zábavnou a netradiční dovolenou s Netradičními-dárky.cz!

Cestovní horečka stoupá a spolu s ní se stupňuje i stres: „Co když se věci nevyvedou podle plánu? Co když nestihneme vidět vše, co jsme si předsevzali? Co když se pohádáme?“ S tím vším se dá při troše dobré vůle nějak vyrovnat a vzniklou situaci vyřešit. Ten nejstrašnější strašák, který obchází každou letní dovolenou, je ovšem NUDA! Nečekejte, až na vás nuda zaútočí, ale zkuste jí předejít a přibalit si do kufru vše potřebné k tomu, aby se vašemu hotelovému pokoji, chatce či stanu vyhnula obloukem.

Například takový relax na pláži a vyhřívání na sluníčku působí v prvních třech dnech nepopsatelné blaho, po pátém dni se ovšem může začít zajídat. Pokud se chcete vyhnout stereotypu, přibalte si kromě zajímavé knížky také Boratovy mankini plavky a užívejte si plnými doušky rozruch, který s nimi na pláži naděláte. O zábavu nebude nouze a možná se seznámíte i s novými přáteli, které zaujmete svou odvahou a smyslem pro humor. Večerním posezením v barech a klubech se již nevyhnete!

Za párty ve velkém stylu s přáteli ovšem nemusíte cestovat jen za hranice, můžete si ji uspořádat sami třeba na chalupě nebo na zahradě rodinného domku. Stačí vám k tomu bazén, gril, něco na zub a basa piv. Vychlazená desítka je v parném dni opravdová lahoda. Chcete mít pivečko stále vychlazené a zároveň si užívat obdivné pohledy přátel? Pak si pořiďte obří nafukovací půllitr. Stačí ho jen nafouknout, naplnit vodou nebo ledem a po příjemně chlazené láhvi tekutého chleba můžete sáhnout po celý den. A pokud přijde řada na něco ostřejšího, zpestřete si večer tankováním své oblíbené whisky pomocí nápojové pumpy. Ještě nikdy nebylo rozlévání panáků tak zábavné!

K dovolené nepatří jen aktivní zábava, ale také to, že konečně můžeme vypnout a jen tak si lenošit. Zírání do zdi ale příliš zábavné není, na tom se asi shodneme všichni. To pravé lenošení v sobě tedy musí vyvažovat příjemný fyzický odpočinek nejlépe na čerstvém vzduchu, k tomu ale zároveň potřebujeme nějakou tu nenáročnou psychickou aktivitu. Pro tyto účely si pořiďte houpací síť, kterou zavěsíte mezi dva stromy. V jejich stínu se pak můžete oddávat snění, luštění křížovek a sudoku, poslouchání příjemné hudby, čtení, nebo třeba kochání se fascinujícími optickými iluzemi v knize Visual illisions. Večer se pak můžete v houpací síti prokolébat až ke spánku, protože nikde se vám nebude v teplých letních dnech spát tak dobře, jako v chladivém nočním vánku. A nespavci? Ti si k únavě dopomohou počítáním hvězdiček na jasné noční obloze.

S Netradičními dárky vás nudná dovolená nečeká. Co ale vaši přátelé? Máte ale ve svém okolí nešťastníka, který si letos dovolenou nemůže dovolit? Zpříjemněte mu pracovní rutinu a rozveselte ho vtipným netradičním dárkem – pořiďte mu volný den v plechovce. Sice mu ho nemůžete zařídit, ale alespoň mu odlehčíte v jeho těžkém pracovním dni. A to se také počítá!

Přejeme vám příjemnou dovolenou bez nudy.

Poslední aktualizace: 25.6.2012
Dovolená bez nudy na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu