Loading...

DOVOLENÁ V BIBIONE JE VE ZNAMENÍ KOLA

Tipy a novinky

Devět kilometrů cyklostezky vedoucí podél mořského pobřeží a mezi krásami pevniny, v sedle kola si můžete svou dovolenou v Benátském kraji vychutnat naplno a zapomenout přitom na stres z automobilového provozu. Přímořské letovisko dává ekologickému dopravnímu prostředku zelenou, nabízí specializované služby cyklistům a půjčování kol pro hosty za zvýhodněných podmínek. A kdo chce, může klidně nechat auto doma, kyvadlová Doprava spojuje tuto destinaci s blízkými železničními stanicemi a letišti.

V přímořském letovisku Bibione, vzdáleném několik kilometrů od Benátek s druhou nejvíce navštěvovanou italskou pláži je kolo stále oblíbenějším dopravním prostředkem, je to volba, která prospívá našemu zdraví, životnímu prostředí a v neposlední řadě i naší peněžence. Vždyť prvním krokem k tomu, abychom si na dovolené skutečně odpočinuli je zapomenout na hlavní zdroje každodenního stresu jakými jsou auto a městský provoz a při klidném rytmu jízdy na kole si naplno vychutnávat různorodou a pestrou krásu přírody i městeček a zároveň si tím upevnit fyzickou kondici.

Služby a bike hotel

Obstarat si v Bibione kolo není zcela určitě žádný problém: návštěvníci hotelu mohou zdarma využít službu nabídky City bikes a půjčit si kolo i s dětskou sedačkou, přímo na místě de je poskytne ubytovací struktura, zatímco hostům v apartmánech jsou rezervovány výhodné ceny za půjčení kol pro dospělé i pro děti.

A ti, kdo se nechtějí vzdát svého vlastního kola zcela jistě ocení službu tzv. Club Bike Hotel, organizovanou speciálně pro cyklisty, která spočívá v různých facilities , jako je např. příprava energetických snídaní a obědový balíček, stojany na jízdní kola anebo služba prádelny. Dále jsou pro cyklistické experty k dispozici malé cyklistické opravny, kde najdou veškeré potřebné nářadí na údržbu jízdního kola (Kit-bike), hlídané prostory k zaparkování, pomůcky pro mytí kol a zvýhodněné sazby ve vybraných prodejnách.

9 km cyklostezek podél moře

Ať už se jedná o krátký přejezd na pláž anebo o cestu k hlavním místním atraktivitám, anebo zábavný výlet jako alternativu ležení na pláži, v Bibione je projížďka na kole jednoduše nepostradatelná: můžete se projet po nádherné cyklostezce v délce 9 km, která vás zavede k nejcharakterističtějším místům na pobřeží a spojuje maják - nejvýchodnější bod pobřeží kde ústí řeka Tagliamento se západním výběžkem Bibione Pineda anebo si vyzkoušet náročné cyklistické trasy na pevnině vedoucí nádhernou krajinou.

Odjezd bez auta

Ale dovolená v Bibione může být bez auta už od samého počátku. Návštěvníkům je k dispozici kyvadlová Doprava Bibione Express, která spojuje přímořské lokality s letištěm v Benátkách a v Trevisu, stejně jako s blízkými železničními zastávkami. A s autem tak necháte doma i starosti o parkování.

Poslední aktualizace: 4.8.2016
DOVOLENÁ V BIBIONE JE VE ZNAMENÍ KOLA na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu