Loading...

Eva Samková, olympijská naděje ve snowboardcrossu, pokřtí nový film INTO THE MIND

Tipy a novinky

Hvězda českého snowboardcrossu a česká medailová naděje pro Zimní olympijské hry 2014 v Soči Eva Samková zvládá nejen tvrdou přípravu na svoji nejnáročnější sezónu, ale i křty filmových novinek. Tou poslední je příběh Into the Mind plný adrenalinu a extrémního zdolávání prašanu v nádherných destinacích jako je Aljaška, Bolívie, Nepál či Himaláje. Česká premiéra filmu se uskuteční za účasti snowbordcrossařky Evy Samkové a horolezce Marka Holečka 14. listopadu v kině Aero v Praze.

Trailer k filmu Into The Mind 2

„Into the mind je příběh o stále rostoucí výzvě. O odvaze riskovat fatální procitnutí, o vytrvalosti a úsilí k dosažení svých cílů. To vše nejsou jen fyzické výkony, ale i stav mysli, který je nezanedbatelnou částí výkonu," komentují svůj nový počin tvůrci filmu Sherpas Cinema. Ti už mají na svém kontě úspěšný a vzahraničí mnohokrát oceněný film zroku 2011 All.I.Can. A s jejich horkou novinkou, která se natáčela dva roky, tomu není jinak. Na prestižním filmovém festivalu freeski filmů iF3letos sklidila hned pět cen.

Samotná podstata filmu o adrenalinu, nezdolnému úsilí a dosažení cílů je blízká i českému snowboardcrossovému talentu, Evě Samkové. Ta jde v současnosti za jediným cílem, a to úspěchu na olympijských hrách vRusku. I proto se bude tato úřadující juniorská mistryně světa a čtvrtá nejlepší snowboardcrossařka Světového poháru 2012/2013 účastnit premiéry filmu vkině Aero a hovořit o vlastních cílech, přípravě a úskalích úspěchu.

Více najdete na www.evasamkova.cz nebo na www.intothemindmovie.com

Poslední aktualizace: 11.11.2013
Eva Samková, olympijská naděje ve snowboardcrossu, pokřtí nový film INTO THE MIND na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu