Loading...

Firemní akce na ledoborci

Tipy a novinky

Hledáte netradiční způsob, jak stmelit svůj pracovní kolektiv, případně máte kolem sebe partu přátel, se kterými rádi podnikáte netradiční, zážitkové akce? V tom případě vás určitě zaujme nabídka cestovní kancelář Periscope Skandinávie, která pro kolektivy a firmy připravila plavbu na ledoborci Sampo po zamrzlém Botnickém zálivu.

Kombinace techniky, hučících strojů a chladného severu je neuvěřitelným zážitkem. Sledovat, jak se mohutná loď probíjí zamrzlým mořem, které se táhne až k nedohlednu, je přesně tím, co uvede v úžas snad každého. Chladný vítr, který na palubě šlehá do tváří, ale i horká sobí polévka, která je místní specialitou a zahřeje celé tělo, to je jen malá ochutnávka z celého dobrodružství.

Možnost navštívit kapitána lodi nebo si prohlédnout strojovnu ledoborce určitě velmi zaujme nejen technicky založené jedince. Jedinečná a nezapomenutelná plavba tak zajisté bude tím, o čem si v práci budete ještě dlouhá léta vyprávět.

Součástí putování ledoborcem Sampo po zamrzlém Botnickém zálivu je navíc i možnost koupání v moři mezi krami. Nemusíte mít ale obavy o své zdraví – bude vám poskytnut chladuvzdorný oblek ze silného neoprenu, díky kterému si budete moct užít tento neskutečný zážitek, kdy z kry sklouznete do vody a necháte se jen příjemně nadnášet.

Pokud vás už teď tento zájezd a velmi netradiční akce pro firmy či jiné kolektivy nadchnul, navštivte pro více informací následující webovou stránku nebo sledujte cestovní kancelář Periscope Skandinávie na Facebooku. Cestovní kancelář Periscope Skandinávie navíc připravila i soutěž o 4 zájezdy do Norska, kde můžete hlasovat o nejkrásnější místa v Norsku a vyhrát zájezd, díky kterému je pak spatříte na vlastní oči.

Poslední aktualizace: 21.3.2013
Firemní akce na ledoborci na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu