Loading...

Fotosoutěž „Setkal(a) jsem se s Krakonošem“ je vyhodnocena

Tipy a novinky

V letním vydání turistických novin Krkonošská sezona, z knihovničky propagačních materiálů Svazku Krkonoše, byli čtenáři a návštěvníci regionu motivováni k vytvoření a odeslání fotografie s mýtickou postavou Krakonoše. Cílem bylo v hledáčku fotoaparátu zvěčnit nejznámější postavu nejvyšších českých hor např. v kompozici v prostředí, kde se s ním skutečně nebo imaginárně setkali.

Fotografická soutěž obsahovala otevřený prostor všem, kteří mají uměleckého ducha, anebo je inspiroval pobyt v krásné přírodě, anebo setkání s duchem hor.

Zúčastnilo se pětadevadesát fotografů, včetně autorů ze sousedních zemí. Nutno podotknout, že se sešly snímky o třídu lepší než ve foto soutěži předcházející. Porota, sestavená za účelem vyhodnocení toho nejhezčího, se sice názorově často neshodla, ale celkový součet přidělených bodů je ve finále jasným ukazatelem na fotografii, resp. autora, který obsadil první až sedmé místo a tudíž získal i hodnotné ceny.

V pořadí 1.Eduard Čech, 2.Steffen Ludewig, 3.Petra Kobrová, 4.Milada Heráková, 5.Miloš Jakoubek 6. Eva Rudolfová, 7. Klaus Goldmann získávají:

1.místo: Víkendový pobyt pro 2 osoby na 1 noc v centru Babylon Liberec, věnuje Centrum Babylon, www.centrumbabylon.cz, 2.místo: Hříbečková mozaika 1930 – dřevěná stolní hra z limitované retro kolekce firmy Schowanek, věnuje Detoa Albrechtice s.r.o., Jiřetín pod Bukovou, www.detoa.cz, 3.místo: Medicinální víno Šláftruňk – věnuje www.kitl.cz, 4.místo: Medicinální víno Šláftruňk - věnuje www.kitl.cz, 5. místo: Deštník - věnuje Regionální turistické informační centrum Krkonoše se sídlem Vrchlabí, www.krkonose.eu, 6. místo: Tričko s logem Krkonoš – věnuje Svazek měst a obcí Krkonoše, www.krkonose.eu, 7. místo: Kniha „Drobné památky Jilemnicka“ - věnuje Regionální turistické informační centrum Krkonoše se sídlem ve Vrchlabí, www.krkonose.eu

Svazek Krkonoše použije vybrané fotografie, se svolením autorů, k propagaci nejvyšších českých hor. Prohlédnout si je můžete na www.krkonose.eu

Poslední aktualizace: 7.3.2013
Fotosoutěž „Setkal(a) jsem se s Krakonošem“ je vyhodnocena na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu