Loading...

Germanwings zavádí rezervaci dárkových poukazů na letenky

Tipy a novinky

Na www.germanwings.com lze rezervovat poukazy na letenky a překvapit tak přátele a rodinu toužící po cestování.

Fanoušci cestování mohou nyní překvapit své přátele a příbuzné originálním dárkem - poukazem na let s Germanwings. Letecká společnost touto novinkou reagovala na přání mnoha svých zákazníků. Aby nebyla opomenuta osobní stránka dárku, může si kupující vybrat z šesti motivů a vytvořit tak poukaz vhodný pro jakoukoli příležitost.

Poukazy jsou k dispozici výhradně na stránkách aerolinky (www.germanwings.com/gutscheine) a budou posílány e-mailem. Kupující se může rozhodnout, zda bude poukaz poslán jemu, nebo obdarovanému. Jeho hodnota je volitelná a pohybuje se v rozmezí 20 až 200 euro. Poukazy jsou splatné na webových stránkách Germanwings a jsou určené pro rezervace všech letů, včetně oblíbené nabídky „Blind booking“ (Rezervace naslepo), při níž je cíl cesty znám až na konci procesu rezervace. Také platbu doplňkových služeb, jako jsou zavazadla nebo výběr konkrétního sedadla, je možné provést poukazem.

Poukazy Germanwings jsou platné do konce třetího roku po nákupu. Jestliže i po jeho použití zbývá určitý obnos, je ho možné použít do konce doby platnosti pro další rezervace. Je-li letenka dražší než hodnota poukazu, lze doplatit rozdíl jiným způsobem, například kreditní kartou.

Platby poukazů Germanwings jsou rovněž přizpůsobené pohodlí zákazníků. Kromě nákupu elektronickým příkazem k inkasu a kreditní kartou může být zaplacen přes zprostředkovatele PayPal, který je známý především z aukcí eBay. Poukaz je možné uplatnit 24 hodin po nákupu (při platbě elektronickým příkazem k inkasu pět dnů po nákupu).

Germanwings - přední německá nízkonákladová letecká společnost pro Evropu
Germanwings je jednou z nejúspěšnějších nízkonákladových leteckých společností v Evropě. Za příznivé ceny nabízí Germanwings lety z pěti míst - Kolína nad Rýnem / Bonnu, Stuttgartu, Berlína - Tegel, Hannoveru a Dortmundu - do více než 90 destinací na evropském kontinentu, v Izraeli a severní Africe. Letecká flotila společnosti Germanwings sestává z 32 letadel typu Airbus A319.


Poslední aktualizace: 13.12.2012
Germanwings zavádí rezervaci dárkových poukazů na letenky na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu