Loading...

Golf Resort Lipiny otevírá pro kluky a holky z Karvinska Dětskou golfovou školu

Tipy a novinky

Golfová hra, kterou část veřejnosti stále považuje za zábavu pro „horních deset tisíc“, se v Lipinách stává oblíbeným a stále více vyhledávaným sportem i zábavou doslova pro všechny. Aktuálním důkazem je Dětská golfová škola, která otevírá své brány v pondělí 10. září v Golf Resortu Lipiny v Karviné. „Budeme se věnovat dětem, jež už mají s golfem zkušenosti, ale také úplným začátečníkům. Finanční podmínky jsou mimořádně vstřícné,“ řekl manažer golfového hřiště Libor Buchta.

Hlavním cílem Dětské golfové školy je sportovní vyžití dětí s důrazem na získání kvalitních základů golfové hry, zajímavé prožití volného času a pozitivní myšlení, ať již budou děti hrát jen pro zábavu nebo později na profesionálních turnajích. Do kurzů se mohou přihlásit děti od 6 do 18 let, tréninky budou dvakrát týdně. „S nejtalentovanějšími hráči budeme dále pracovat a zapojíme je do týmu, který bude Golf Club Lipiny reprezentovat na přeborech klubů a dalších sportovních turnajích,“ dodal Buchta.

Zápisné do Dětské golfové školy, které zahrnuje kromě běžných tréninků také půjčovné holí a míčů, tři speciální vstupy na Veřejné hřiště a turnaj v závěru sezony, je symbolických 990 korun. Dalších 990, resp. 590 korun, si mohou děti podle zařazení do výkonnostní skupiny připlatit za trenéra či cvičitele. „Zájemcům vše vysvětlíme na informační schůzce pro rodiče a děti, která proběhne v neděli 9. září od 17 hodin v klubovně resortu,“ upřesnil Buchta.

Golf Resort Lipiny vznikl na území dříve zasaženém těžbou mezi doly Karviná a Darkov, kde byly ještě nedávno viditelné následky hornické činnosti. Celá oblast prošla rozsáhlou rekultivací a následnou modelací terénu na golfové hřiště, které vyprojektovala bratislavská společnost ORAG Slovakia, která má ve svých referencích například projekci světoznámého hřiště v Čeladné. Resort nabízí kromě špičkového Mistrovského hřiště také v srpnu otevřené Veřejné hřiště, na kterém mohou absolvovat své první golfové krůčky úplní nováčci.

Více informací na www.golflipiny.cz.

Poslední aktualizace: 10.9.2012
Golf Resort Lipiny otevírá pro kluky a holky z Karvinska Dětskou golfovou školu na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu