Loading...

Gourmet & Spa Hotel Cervosa

Tipy a novinky

Gourmet & Spa Hotel Cervosa, 5hvězdičkový hotel, se nachází v Serfaus (Tyrolsko), asi 50 kilometrů západně od Innsbrucku a je jedním z nejznámějších lyžařských oblastí v Tyrolsku. Cervosa je rodinný hotel s lázněmi světové kvality a wellness zařízením.

Hotel nabízí 100 vynikajících pokojů a apartmánů, všechny mají nádherný výhled na okolní Hory. Hotelové pokoje jsou krásně zařízené s velkými postelemi, jemné prádlo, velkou koupelnu s vyhřívanou podlahou a věšáky na ručníky, osvětlení pro noční čtení a pokoje mají také velké plazmové TV.

V hotelu Cervosa, nezáleží na tom, kolik hvězd máme, nebo to, jaké ocenění jsme získali. Co je pro nás nejdůležitější, je to, že naši hosté jsou nadšeni. To je důvod, proč jsme také začali věnovat zvláštní pozornost kvalitě našich jídel a vysokému standardu služeb. V hotelu se o Vás "zkušeně" stará příjemná obsluhou, je zde příjemná atmosféra a láskyplně věnujeme pozornost sebemenšímu detailu. To je to, co dělá restauraci v hotelu Cervosa výjimečnou.

Stravování je vynikající a až umělecky prezentováno a spolehlivě chutné. Snídaně jsou formou bufetu, kde je nepřeberné množství kombinací místních uzenin - klobás, dále uzené ryby nebo různé druhy sýrů, a neodolatelně vypadající čerstvě upečené pečivo. Také jsou pro hotelové hosty připravovány čerstvé ovocné saláty a kompoty, široká škála jogurtů, müsli a dalších zdraví prospěšných potravin. Vejce či různě tepelně upravované maso jsou připraveny hostům na objednávku.

V hotelu Cervosa večeře není jen jídlo, ale je to jeden z nejpříjemnějších kulinářských zážitků. "Kuchyně" je moderní, kontinentální se silnými rakouskými vlivy. Večeře obvykle začíná s nápaditým "Amuse-bouche" - malé předkrmy, následuje elegantní "consommé" nebo dalším předkrmem. Pro hlavní chod je zde možnost si zvolit výběr z masa nebo ryb a poté přijde na řadu výběr z vyzrálých místních a evropských sýrů nebo dekadentní dezert. V hotelu je pět jídelen, každá s jiným dekorativním tématem. Hosté mají vyhrazené své stravovací místo po dobu jejich pobytu.
Hotel má také dobře zásobený vinný sklep se 150 druhy vína, převážně rakouských a evropských vín.
V zimních časech si můžete odpočinout u krbu v "Kaminstube" salonu. A v létě například na sluneční terase, která nabízí úchvatný výhled na Alpy a skvělé místo k pozorování západu slunce. V útulném hotelovém baru si můžete vychutnat různé koktejly, pivo, víno nebo rakouskou pálenku za poslechu živé klavírní hudby.

Wellness centrum o velikosti 3000m2 se skládá z 12 různých saun, parních lázní, 6 horkých vířivých bazénů, dále zde naleznete krytý bazén a venkovní infinity bazén. Lázně nabízí širokou škálu masáží, peelingy, masaže teplými kameny, bylinkové a rostlinné masáže, mimořádně kvalitními produkty "Alpienne", které jsou vyrobeny pouze z přírodních surovin z Alp. Také si zde můžete užít ájurvédské procedury, jako například Padabhyanga, Shiroabhyanga a Snehana, které přinášejí rovnováhu a sjednocení vašeho života!

Cervosa Alm, rustikální horské chaty se nachází nad Serfaus na Středním nádraží Komperdell, je to ideální místo, kde si můžete vychutnat rakouské speciality a tradiční alpské styl. Chaty Cervosa Alm nabízí také byty k pronájmu.

Tyrolské lyžařské oblasti Serfaus a Fiss-Ladis leží ve výšce mezi 1200 a 2820 m a nabízejí společný skipas. Tato lyžařská střediska jsou vhodné jak pro začátečníky, tak i pokročilé lyžaře i pro celé rodiny. Jsou zde ideální a široké sjezdovky se spoustou prostoru - dokonce i pro carving - díky své velikosti a šířce poskytují lyžování pro všechny typy úrovní obtížností. Je zde k dispozici 204 km sjezdovek.
Serfaus je nejen rájem pro nádherné lyžování, snowboarding a cross-country lyžování, je zde také sáňkařská dráha, snowtubing a můžete zde otestovat zábavné sportovní vybavení, např. Ski liška, Snake-Gliss Kur, sněžnice, sněžné skútry nebo rychlé motorizované saně...
Pro nadšence adrenalinových sportů nabízí Moseralm například tandemový seskok, nebo "nebeskou houpačku", kde můžete zažít pocit beztíže. NOVINKA: "plout" na nafukovacím kruhu přes Serfauser Sauser až 65 kilometrů za hodinu můžete dolů na laně buď po zemi nebo nad hlavami lyžařů či jenom prozkoumejte magickou zimu v Serfaus na zimní túře na sněžnicích!


Další informace lze nalézt na www.cervosa.com nebo e-mailem: info@cervosa.com / Tel: 0043-5476-6211, Fax: 0043-5476-6736

Poslední aktualizace: 31.8.2012
Gourmet & Spa Hotel Cervosa na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu