Loading...

Hanibal Checklists App – konečně povedená a užitečná outdoor aplikace pro chytré telefony a tablety

Tipy a novinky

„Zapomněli jsme…"
Určitě moc dobře znáte ten pocit, když už jste na cestě do hor a dojde Vám, že jste něco zapomněli. Vždycky jste se snažili takové situaci předejít nějakými seznamy, které jste si psali na papír a odškrtávali. Ovšem doba papíru je, řekněme, jaksi překonaná. Proto jsme nadšeni z aplikace pro chytré mobilní telefony a tablety, kterou před pár dny vypustil do světa Hanibal Sport: Hanibal Checklists App.

Co aplikace umí?
Chytrá aplikace disponuje dvaceti přednastavenými seznamy na balení batohu, takzvanými checklisty. Ty jsou rozdělené do sedmi srozumitelných kategorií. V každém checklistu je samozřejmě možnost položky odškrtávat, sdílet celý seznam s přáteli e-mailem, na Facebooku nebo i sms zprávou. Pokud Vám nějaká položka chybí, můžete se jedním kliknutím dostat na stránky Hanibalu, jaká je nabídka a skladová dostupnost na jejich e-shopu. Aplikace se Vás navíc vtipně zeptá, jestli jste muž a nebo žena.

Navíc si v aplikaci můžete vytvářet i vlastní checklisty, a to buď úplně celé, nebo na základě již existujících přednastavených seznamů, které si upravíte k pobrazu svému a uložíte.

To nejlepší nakonec
Ačkoliv se jedná o první verzi, zdá se, že je aplikace dobře odladěná a je těžké v ní najít chybu. Celkově se aplikace jeví jako moc užitečná a praktická věc a dokážeme si představit, že najde hodně široké využití a to nejen v outdooru.

Nezanedbatelná je také cena: aplikace je zdarma a je dostupná jak pro iOS, tak pro Android.

Poslední aktualizace: 8.7.2014
Hanibal Checklists App – konečně povedená a užitečná outdoor aplikace pro chytré telefony a tablety na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu