Loading...

Hořehledy otevírají

Tipy a novinky

PilsnerGolf Resort Hořehledy se nachází v nádherné, mírně kopcovité krajině Brdského pohoří, 20 km jižně od Plzně. Dohlíží na něj vrch Kokšín, jehož jméno je vneseno i do názvu restaurace, která je součástí atraktivního a moderního areálu.

Majestátní výhled do KRAJINY někoho láká k relaxaci a odpočinku, jiné zase k aktivnímu pohybu. Každý si u nás najde to svoje.

Základní myšlenkou resortu vždy bylo vyhovět každému přání bez rozdílu a proto u nás najdete nepřeberné možnosti vyžití. Nelze vše postihnout v jednom odstavci a proto, prosím, čtěte dále ...

Devítijamkové přírodní golfové hřiště, par 70, je unikátní tím, že jeho klubové zázemí a odpaliště jamky č. 1 jsou citlivě zasazeny uvnitř obce Hořehledy. Architekt Jiří Velden a firma Zelený svět – Karel Hemr odvedli vynikající práci a umístili jednotlivé jamky do jižního svahu, aniž by zasáhli do přirozeného vzhledu KRAJINY.

V roce 2003 se tu začalo hrát, v roce 2011 prošlo hřiště výrazným redesignem. Pročistily se remízky v sousedství fervejí, bylo vysazeno přes 200 nových stromů. Z první jamky vznikl nový PAR 3 s náročným greenem, jamka č. 2 dostala nové, vyvýšené odpaliště a jamka č.6 se znatelně prodloužila - vznikl z ní tak druhý PAR 5. Hráč zde najde vše, co dělá golfovou hru krásnou i obtížnou zároveň. Dogleg do kopce, široké i úzké ferveje, trestající nechtěný šlajs. Bankry, hru přes jezírko, odpaliště na nejvyšším bodě hřiště s krásným výhledem do krajiny, nebo naopak na nejnižším místě s fervejí do kopce podél lesa. Přitom přechody mezi jamkami jsou minimální.

Krásné počasí zlepšuje podobu hřiště každým dnem, máme za sebou první turnaje a nadále upravujeme jednotlivé remízky - momentálně rozšiřujeme fervej 6. jamky. A otvírací doba recepce je už 8:00 - 18:00.

Nadále vás žádáme o toleranci a ohleduplnost, která je u takto brzkého otevření potřebná. Hrací plochy jsou díky táhlé a náročné zimě velmi náchylné na poškození a bude jim ještě nějaký ten týden trvat, než se plně zregenerují. Proto prosím svědomitě vypichujte stopy po míčcích na greenech a vracejte vyseknuté řízky.

Rovněž počítejte se zvýšeným pohybem údržby po hřišti, intenzivně pracují na zkvalitnění hracích ploch a dotažení prací, které nám zima neumožnila.

V ranních hodinách nadále počítejte s přízemními mrazy a případným posunutím otvírací doby. Přesné informace dostanete vždy na telefonu 606 793 476.

Driving range má již denní provoz od 8:00 do cca 19:00. Jsou otevřeny všechny odpalovací rohože, hra z trávy je prozatím zakázána! Cvičný green bude otevřen dle aktuálního počasí, sledujte prosím informační cedule na driving range. Automat na míčky akceptuje jako v loňské sezóně 20 Kč mince. Zázemí driving range bude prozatím uzavřeno.

1. dětský trénink
I v letošním roce pokračují oblíbené dětské tréninky, tentokrát pod vedením Martina Kopčáka. První trénink proběhl v pondělí 8.4. od 15:30 na driving range. Probrali jsme plány na letošní rok a domluvili se na všem potřebném.

Děkujeme a těšíme se na vás!

Poslední aktualizace: 10.4.2013
Hořehledy otevírají na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu