Loading...

Hotely v Dominikánské republice na seznamu těch nejlepších

Tipy a novinky

Expedia.com, největší on-line cestovní agentura na světě, letos už pošesté představila seznam nejlepších hotelů. Mezi umístěnými byly i hotely v Dominikánské republice: Iberostar Hacienda Dominicus All Inclusive resort, Catalonia Royal Bávaro Adults Only All Inclusive resort a Iberostar Grand Hotel Bávaro.

InsidersSelect hodnocení se zakládá ve velké míře na recenzích více než půl milionu uživatelů Expedie z roku 2011, stejně jako na zkušenostech s destinací více než 650 firemních produktových manažerů po celém světě.

U hotelů, jež nabízejí konzistentní hodnotu, co se týče konkurenčních cen, příjemné prostředí a vynikající služby zákazníkům, se projeví pozitivní výsledky ve spotřebitelských preferencích.

Z více než 150.000 nemovitostí dostupných na oficiálním webu Expedie bylo vybráno pouze 650 hotelů, které se staly součástí seznamu InsidersSelect.

V Karibské oblasti bylo hosty vybráno 42 hotelů a resortů, které nabízejí výrazně nadprůměrné služby zákazníkům. Dle slov Demetria Cantona, produktového ředitele Expedie pro Karibskou oblast, je InsidersSelect projektem, který obohacuje spotřebitele a hotely stejnou měrou.

"Má-li klient k dispozici názory a hodnocení na ty hotely a resorty, jež dlouhodobě poskytují svým hostům excelentní služby, je pro něj snazší učinit v otázce ubytování rozhodnutí a následnou rezervaci.“ dodává Canton. Tyto vybrané hotely získávají výhodu větší viditelnosti mezi miliony cestovatelů, kteří každý měsíc stránky Expedie z různých koutů světa navštíví.

O Dominikánské republice
Dominikánská republika patří mezi nejoblíbenější turistické destinace v Karibské oblasti a zabírá přibližně 2/3 ostrovu Hispaniola, který se nachází jihovýchodně od Floridy. Tato španělsky hovořící destinace je ihned po Kubě, druhou největší zemí, která se nachází v Karibském moři. Geografie země je velmi různorodá, neboť zde najdeme nekonečně dlouhé panenské pláže, tropické pralesy a horské oblasti. Cestovní ruch patří mezi nejrychleji rostoucí průmysl v zemi. Dominikánská republika má čtyři hlavní turistické oblasti, kterými jsou Puerto Plata- Cabarete-Sosua, La Romana-Bayahibe, Samana-Las Terrenas, Boca Chica-Juan Dolio and Punta Cana.

Kontakt:
Mgr. Leila Boasier Budecker
Ředitelka pro střední a východní Evropu

Národní turistický úřad Dominikánské republiky
Štěpánská 611/14 110 00 Praha 1

Tel.: +420 222 231 078
E-mail: prague@godominicanrepublic.com
Web: www.godominicanrepublic.cz
Web: www.godominicanrepublic.com
Facebook B2B: www.facebook.com/dominikanska.republika
Facebook B2C: www.facebook.com/godominicanrepublic.cz

Poslední aktualizace: 31.8.2012
Hotely v Dominikánské republice na seznamu těch nejlepších na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu