Loading...

Hrad Litoměřice dějištěm konference o cestovním ruchu Stop and Stay 2013

Tipy a novinky

Letošní ročník konference Stop & Stay se koná 26. a 27. dubna v unikátních prostorách konferenčního sálu gotického Hradu Litoměřice. Pro odborníky v oblasti cestovního ruchu z celé České republiky je připraven dvoudenní program s řadou pozoruhodných, inspirativních prezentací. Pátý ročník renomované akce je pořádán s podtitulem „Voda nás spojuje“, který předznamenává její tematické zaměření.

Program prvního dne zahrnuje bloky: Voda jako destinace, Voda jako dopravní cesta a Voda a technika. Odpoledne se účastníci konference přesunou na loď Porta Bohemica, kde absolvují odborné přednášky na téma grafika webu, využití internetu v marketingu a management stížností v cestovním ruchu. V závěru plavby proběhne předání cen krajské sekce Asociace hotelů a restaurací nejlepšímu hotelu, restauraci a učiteli odborného výcviku. Příležitost k neformálním debatám nabídne společenský večer na nádvoří hradu, spojený s hudební produkcí, ochutnávkou hradních vín a prohlídkou hradní expozice věnované českému vinařství.

Neméně zajímavý program, rozčleněný do sekcí Voda léčivá, Voda jako hrozba, Voda jako atrakce, Voda jako adrenalin, Voda a sport, je připraven na následující den. Postupně budou představeny výsledky vodní rekultivace v Podkrušnohoří, spojené s projekcí fotografií rekultivované oblasti autora Jana Hodače. V bloku Voda léčivá zazní zkušenosti a poznatky získané z provozu Lázní Jáchymov a Teplice. Pracovníci destinační agentury České Švýcarsko představí nový turistický produkt Parníkem ze skal. Ničivou povodeň, která vtrhla na Litoměřicko v roce 2002, připomenou snímky místního fotografa Vlastimila Šafránka. Zpestřením bude prezentace výrobků litoměřického minipivovaru Koliba a dalších partnerů akce, mezi nimiž je i MAS České středohoří.

Konferenci o cestovním ruchu Stop & Stay 2013 pořádá Centrum cestovního ruchu Litoměřice, p.o. pod záštitou ředitele agentury CzechTourism Rostislava Vondrušky. Registrační poplatky: oba dny konference 500 Kč, 1. den 360 Kč, 2. den 240 Kč (včetně DPH). V ceně je zahrnuto stravování (obědy, coffebreaky), poplatek za 1. den je včetně konference na lodi a večerního programu. Programová koncepce, témata diskusních příspěvků i jména lektorů a hostů jsou zárukou vysoké profesní úrovně konference.

Další informace a přihlášky na www.stopandstay.cz.

Hrad Litoměřice, Tyršovo náměstí 68, Litoměřice
Centrum cestovního ruchu Litoměřice
Adresa: Mírové náměstí 16/8A, 412 01 Litoměřice-Město
Telefon: +420 416 916 100
E-mail: info@litomerice.cz
www.litomerice-info.cz
Oficiální stránky města Litoměřice: www.litomerice.cz
Oficiální stránky litoměřického hradu: www.gotickyhrad.cz

Poslední aktualizace: 22.3.2013
Hrad Litoměřice dějištěm konference o cestovním ruchu Stop and Stay 2013 na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu