Loading...

Hradec Králové - Nové Adalbertinum

Tipy a novinky

Žádnou výstavu, veletrh, dovolenou nebo třeba několikadenní pracovní cestu nelze dobře připravit a absolvovat bez předem zajištěného pohodlného a přívětivého ubytování. I v tomto ohledu je Hradec Králové připraven vyhovět Vám ve všech směrech. V samém centru města, na historickém Velkém náměstí s nejvyšší dominantou Hradce Králové - renezanční Bílou věží ( 72 metrů), stojí rozlehlý a krásně rekonstruovaný objekt hotelu NOVÉ ADALBERTINUM provozovaný společností Bohemia Touristik, s.r.o.

Kromě toho, že se v jeho perfektně opravených a moderně zařízených 35 pokojích může ubytovat 70 hostů, nabízí hotel historicky cenné kongresové prostory vhodné pro jakoukoliv akci - 5 sálů s kapacitou 20 - 270 osob. Vybavení audio i video technikou je samozřejmostí a hotel je schopen zajistit také cateringové služby, počínaje coffee breakem a konče jakkoliv náročným rautem nebo hostinou. Pro individuální klientelu je Nové Adalbertinum unikátní možností, jak spojit pobyt v moderním městě s aktraktivním zážitkem z historického prostoru a pro firmy a pořadatele kongresů pak možnost uspořádat svoji akci v prostorných sálech významné historické ceny.

Nejen pro turisty a návštěvníky nebo pořadatele kongresů je určen komplex hotelu Nové Adalbertinum. Svatební hostina může probíhat ve vnitřních prostorách hotelu - restauraci Evergreen, v Refektáři, na Velkém sále nebo pod širým nebem na uzavřeném nádvoří letní restaurace Atrium. Ubytování a svatební hostina v jednom, to jistě po náročném dni oceníte. V hotelu můžete rezervovat i pokoje pro hosty, kteří na svatbu přijedou z daleka a nemohou se ten den vrátit domů.

Pokud nemáte potřebu svatby, kongresu nebo ubytování, můžete si dát kávu a dobrý domácí zákusek na příjemné letní zahrádce v klidném prostředí na zadním nádvoří s prosklenými arkádami salla terreny. Hotelová restaurace Evergreen nabízí nekuřácké prostory, takže si jídlo budete moci patřičně vychutnat. Při návštěvě stylové restaurace pocítíte nádech historie, příjemně posedíte a skvěle se najíte.

Poslední aktualizace: 25.4.2012
Hradec Králové - Nové Adalbertinum na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu