Loading...

I Krakonoš přeje zamilovaným

Tipy a novinky

Pokud patříte vy či váš partner k těm, kteří dosud svátek Sv. Valentýna nepřijali za svůj, ze srdíček a obřích plyšáků za výlohami se vám ježí chlupy po celém těle, ale přesto chcete svou druhou polovičku potěšit něčím výjimečným, zkuste to pro tentokrát trošku jinak. Vynechte návštěvu květinářství, klenotnictví či dokonce hračkářství a místo toho vsaďte na originální výlet plný překvapení, který potěší i toho nejzarytějšího odpůrce masově slavených svátků. Vsaďte na servis, který pro vás připravili v krkonošském Grund Resortu Golf&Ski.

Jednoduše postačí, když se vám podaří partnera či partnerku libovolným způsobem dopravit do Mladých Buků. Dál už se o nic nestaráte, protože svátek zamilovaných, který jste přijeli oslavit do posvátného klidu Krkonoš, kam srdíčkovo-plyšová mánie ještě nedolehla, je v režii profesionálů - personálu Grund Resortu.

Po příjezdu vás čeká decentní welcome drink, poté se ubytujete v luxusním dvoulůžkovém pokoji, který je pro tuto příležitost vkusně vyzdoben. Zde či ve vířivce hotelového wellness si můžete vypít připravenou lahev kvalitního vína, která přijde vhod jak milovníkům romantiky, tak všem, kteří se rozhodli zodpovědně posilovat svůj kardiovaskulární systém.

Čas pro mlsné jazýčky přichází se speciálním degustačním menu z rukou šéfkuchaře hotelové restaurace Jiřího Středy, který jej pojal vskutku neotřele. Není třeba se obávat - steak ve tvaru srdíčka ani záplavy cukrové vaty vám tady nehrozí, čeká vás naopak sofistikované menu sestavené z přírodních afrodiziakálních surovin – ústřice, lanýže, artyčoky, vynikající maso, ale samozřejmě také čokoláda a další pokrmy, jejichž kombinacím lze jen těžko odolat. Po takové večeři už člověk myslí jen na jediné – na ničím nerušené spočinutí v peřinách lehkých jako vánek… Snad jen pokud milujete vodní svět, zláká vás o něco víc wellness zóna s vířivkou, bazénem s protiproudem a saunou.

To, jak tu budete Valentýna trávit, je zcela na vás. Jisté však je, že po jeho absolvování se do něj zamilujete.

Valentýnský balíček 14. 2. 2012 - 15. 2. 2012

Cena pro dvě osoby 4 780 Kč

  • Láhev vína na pokoj nebo do vířivky
  • Květina pro dámu
  • Valentýnská výzdoba pokoje
  • Zcela volný vstup do hotelového wellness (bazén, sauna, vířivka)
  • Výhody karty hosta
  • Parkování

O hotelu Grund Resort Golf&Ski

4. září 2009 se v Mladých Bukách otevřel Grund Resort Golf&Ski, projekt rodinné společnosti Grund, která v obci úspěšně podniká již od roku 1990. Na místě, kde dosud stálo 9jamkové hřiště, se nově pod hlavičkou Grund Resort Golf&Ski otevřelo 18jamkové hřiště a 4hvězdičkový hotel s relaxační zónou a restaurací. Součástí Resortu je i lyžařský areál.

Kontakty pro média
Michal Hoblík a Nina Černá, ASPEN.PR
e-mail: michal.hoblik@aspen.pr, nina.cerna@aspen.pr
tel.: 774 225 155, 608 961 225

Poslední aktualizace: 20.1.2012
I Krakonoš přeje zamilovaným na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu