Loading...

Inovační akademie aneb dejte šanci inovacím

Tipy a novinky

TECHNOLOGICKÉ CENTRUM Hradec Králové ve spolupráci se Statutárním městem Hradec Králové, Královéhradeckým krajem a Českou inovací připravuje konferenci s názvem „Inovační akademie aneb dejte šanci inovacím,“ která se uskuteční 18. 10. 2012 od 09:00 v prostorách Nového Adalbertina.

Tato akce je určena malým a středním podnikům, živnostníkům, zástupcům škol, studentům a dalším zájemcům, kteří vidí v inovacích svou obchodní příležitost. Konferenci zahájí v 9:00 hod. významní zástupci regionu, pozvání přijali zástupci Statutárního města Hradec Králové a Královéhradeckého kraje. „Cílem této akce je přinést inspiraci a návody jak inovace řídit, tipy a triky renomovaných manažerů, nové informace o možnostech financování projektů,“ říká Jiří Štěpán (projektový manažer TC HK).

Odpolední část se pak zaměří na setkání podnikatelů, výzkumníků a vědců v oborech biomedicíny, strojírenství, textilního průmyslu, ICT, potravinářství a energetiky. Na konferenci bude také představen nový projekt společnosti Microsoft s názvem „Microsoft pro školství.“ Tato akce je příležitostí navázat nová partnerství a rozvíjet stávající spolupráci. Očekáváme zajímavou a plodnou diskuzi, jejíž výsledkem budou doporučení pro Královéhradecký kraj týkající se rozvoje našeho regionu.

Poslední aktualizace: 23.10.2012
Inovační akademie aneb dejte šanci inovacím na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu