Loading...

Inspiraci k výletům po Česku

Tipy a novinky

Portál Kudy z nudy přináší ve spolupráci se Seznam.cz i prostřednictvím dalších médií

Agentura CzechTourism nově se začátkem hlavní turistické sezony spolupracuje se Seznam.cz a přináší čtenářům webu www.novinky.cz pravidelné tipy na víkendy pro děti i dospělé, tematické články, novinky v turistické nabídce Česka a inspiraci pro výlety do regionů.

Portál www.kudyznudy.cz nabízí přes 15 tisíc tipů na výlety po celém Česku pro rodiny s dětmi, party mladých lidí, romantiky i velké sportovní fajnšmekry. Zároveň je to jeden z hlavních nástrojů, kterým agentura CzechTourism zdarma pomáhá podnikatelům v propagaci jejich nabídek. V sezoně stránky využije 700 tisíc návštěvníků měsíčně.

Portál www.kudyznudy.cz spolupracuje s celou řadou dalších subjektů. Novým projektem spuštěným od května 2013 je také projekt Štáva (www.stava.cz) společnosti ČEZ, kterému poskytuje portál Kudy z nudy zajímavé tipy na aktivity ze všech regionů České republiky nebo výletní soutěž s názvem Hon za pokladem (www.honzapokladem.cz) České spořitelny, která zahajuje se začátkem letních prázdnin velké putování do více než sta nejúžasnějších koutů naší republiky. Tradiční je již spolupráce a poskytování obsahu pro web a pořad Toulavá kamera (www.toulavakamera.cz), a to nejen formou aktualit z regionů, ale i komplexních doporučených výletů.

Poslední aktualizace: 1.7.2013
Inspiraci k výletům po Česku na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu