Loading...

Jak si užít perfektní letní dovolenou a ještě ušetřit?

Tipy a novinky

Nejkrásnější východ slunce? Jednoznačně na Sněžce. Za pořádným odpočinkem? Jedině do lázní. A jak vy si představujete ideální letní dovolenou? Mám pro vás pár tipů. Užijte si dovču podle představ a ještě ušetřete.

Stačí si vybrat pobyt pro dva nebo i celou rodinu na Nakupvakci.cz. Každý den tam přibývají pobyty až s 85% slevou.

3 důvody proč vyrazit do Krkonoš i v létě?

Konečně se tu nadýcháte čerstvého vzduchu, většinou tam ani není signál (což je výhoda, pokud žijete s workoholikem) a najdete si to své, když toužíte po aktivní dovolené i odpočinku.

Já doporučuji wellness pobyt pro dva ve Špindlerově Mlýně v Alpském hotelu. Polopenze, masáže, neomezený vstup do wellness centra s vířivkou a saunou i opékání špekáčků. Ta pravá letní pohoda jen od 1 699 Kč. Objednávejte ZDE.

Když už dovolená, tak pořádná? Pak vyrazte rovnou na 5 dní a nechte se rozmazlovat plnou penzí, masážemi i wellness v hotelu Výsluní, který je i perfektním výchozím bodem pro toulky po horách. Termíny na léto jsou ještě volné, ale moc jim nezbývá. Ulovte si ten svůj ZDE.

Zasloužíte si už konečně pořádný odpočinek?

Pak se stačí rozhodnout, zda lázně u nás nebo u sousedů. Do hotelu Harmonie bych jela hned. Kdo by odolal kombinaci dobrého jídla, nabitého wellness balíčku, sportu i krásného prostředí. Lázeňský pobyt pro vás dva můžete mít už od 2 890 Kč. Dělí vás od něj jediný krok, tak rychle SEM.

Pakliže si rádi dopřejete jen to nejlepší, rozjeďte se do Malých Bielic. Až 5 dnů můžete být celou dobu naloženi v termálních lázních. Luxusní wellness pobyty pro vás dva jsou i s polopenzí. Nic vám chybět nebude. Přesvědčte se a kupte ZDE.

Nakupvakci.cz – místo, kde si každý den můžete vybrat až ze stovky pobytů až s 90% slevou. Nakupujte v akci a můžete si dovolenou užívat klidně každý víkend.

Poslední aktualizace: 11.5.2015
Jak si užít perfektní letní dovolenou a ještě ušetřit? na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu