Loading...

Jetíkovo slosování se blíží

Tipy a novinky

S přicházejícím podzimem slábne slunce, chuť na výlety i proud návštěvníků českých hor — ideální chvíle pro každého, kdo se chce v klidu pokochat zezlátlými lesy a završit svou letní sbírku Jetíkových razítek.

Pro vás, kdo stále neznáte Jetíka: Jetík je maskot velké poznávací hry, kterou pro děti pořádá Horská služba spolu s agenturou pro rozvoj cestovního ruchu CzechTourism. Po stopách Jetíka už vyrazilo mnoho malých i velkých turistů. Na více než 150 místech českých, moravských a slezských hor sbírají razítka do Jetíkových pasů a postupně je vyměňují za Jetíkovy odznaky odpovídající právě dosaženým metám.

Pro nejčilejší letní stopaře teď Jetík připravuje slosování pasů. Můžete vyhrát některou z více než 800 cen — softshellové bundy, trička, čepice, hrníčky i plyšové hračky, důsledně a vždy s jeho vlastním portrétem. Slosování proběhne v prvním listopadovém týdnu.

Hodláte-li se jej zúčastnit, máte nejvyšší čas doplnit chybějící razítka a do 31. října 2013 odevzdat vyplněné Jetíkovy pasy na některém ze sběrných míst. Pasy můžete do 31. října doručit i poštou na adresu: Horská služba ČR, o.p.s., Za potokem 4, 106 00 Praha 10. Vysvětlení pojmů, podrobná pravidla i adresář razítkovacích a sběrných míst najdete na Jetíkových stránkách www.jetik.info.

Šťastní výherci obdrží své ceny poštou nejpozději do konce roku. Méně šťastní účastníci losování ovšem také truchlit nemusí. Mohou si pořídit nový pas a zkusit štěstí v dalším losování, které se uskuteční koncem příštího roku.

Protože hra S Jetíkem po českých horách rozhodně nekončí! Razítka jsou v terénu stále k dispozici a sbírat je můžete přinejmenším do podzimu 2014.

V nadcházejícím slosování vám bude Jetík držet palce. Za hlavní výhru prý ale stejně považuje zážitky ze dnů společně prožitých uprostřed našich krásných hor. Tak prý ať vás nenapadne zůstat sedět za pecí!

Poslední aktualizace: 4.10.2013
Jetíkovo slosování se blíží na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu