Loading...

Kam vyrazit s dětmi o prázdninách aneb prožijte rodinné léto v Resortu Svatá Kateřina

Tipy a novinky

Dětské letní prázdniny jsou tu co nevidět a přišel nejvyšší čas naplánovat aktivity vašich dětí na celé dva měsíce volna. Pár týdnů vypomohou prarodiče, pak pošleme děti na tábor a o ostatní je na nás, rodičích. Resort Svatá Kateřina v malebném a čistém přírodním prostředí Vysočiny nabízí specializované pobytové balíčky pro rodiny s dětmi, které se báječně hodí zejména v období letních školních prázdnin. Program pro rodinnou dovolenou zahrnuje cvičení pro rodiče s dětmi, wellness & spa služby, nejrůznější sporty, hlídání dětí a další aktivity, které umožní plně vychutnat společné chvíle s rodinou.

„Pro většinu rodičů je nereálné strávit s dětmi celé prázdniny a tak se snaží, aby společně prožité chvíle byly co nejpříjemnější a plné zážitků. V neposlední řadě zohledňují zdravotní aspekty dovolené, aby jejich ratolesti strávily alespoň několik dní mimo město na čistém vzduchu, říká Zuzana Klingrová, programová ředitelkaResortu Svatá Kateřina. „Náš Wellness & spa resort poskytuje obojí, neboť se rozprostírá na místě bývalých lázní, které ve své bohaté historii sloužily i jako dětská léčebna respiračních onemocnění. Děti však ocení spíše zábavu. Zde si mohou zahrát například pétanque, míčové hry jako fotbal, tenis či volejbal, projet se na kole a pak se jít vyřádit do vířivky pod širým nebem,“ dodává Zuzana Klingrová.

Resort je umístěn uprostřed majestátních lesů v nadmořské výšce 750 m mezi Pelhřimovem a Telčí, 130 km od Prahy i od Brna a 3 km od městečka Počátky. Resort Svatá Kateřina leží na místě původních Lázní Svaté Kateřiny, vybudovaných na přelomu 18. a 19. století u léčivého pramene zasvěceného sv. Kateřině. Léčili se zde s úspěchem nervové choroby, choroby ledvin, srdce, žlučníku nebo dna.

Nynější moderní wellness o rozloze 1200 m² nabízí finskou a aromaterapeutickou saunu, bylinnou parní a solnou parní lázeň, whirlpool, rassulbath a relaxační místnosti. Na výběr je velké množství masáží a zábalů. Unikátem je koupel ve vaně z jednoho kusu lávového kamene, který byl speciálně dovezen z Bali nebo zážitek z koupele ve venkovních hydromasážních vanách – jacuzzi. Pro cvičení jógy a jógy bez tíže, pilates, zumby a dalších sportovních aktivit disponuje resort sedmi specializovanými tělocvičnami a také posilovnou. Pod širým nebem lze hrát fotbal, volejbal, tenis a na driving range trénovat golf. Lze si zahrát pétanque, kulečník, stolní tenis nebo si půjčit sportovní vybavení na další letní i zimní sportovní aktivity. Klientům jsou k dispozici k projížďkám po okolí i koně. Vyhledávanou atrakcí jsou celoročně projížďky na saních či čtyřkolce tažené aljašským psím spřežením. Během léta patří k oblíbeným aktivitám rovněž cykloturistika a na koupání do nedalekého zatopeného lomu u Horní Cerkve vozí hosty shuttle bus.

Resort Svatá Kateřina věnuje rovněž velkou péči vyvážené stravě. Klient má k dispozici přehled energetických výdejů při nabízených pohybových aktivitách a v menu restaurace Voda jsou uvedeny
u všech jídel jejich kalorické hodnoty. Vhodně upravená jídla z kvalitních surovin spolu s čistým přírodním prostředím činí z Resortu Svatá Kateřina ideální místo zdravého odpočinku a zábavy pro vaše děti. Více informací na www.katerinaresort.cz

Poslední aktualizace: 11.5.2012
Kam vyrazit s dětmi o prázdninách aneb prožijte rodinné léto v Resortu Svatá Kateřina na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu