Loading...

Kde je dobrodružství jako doma (Dolní Rakousko)

Tipy a novinky

Přímo na sjezdovce ležící hotely JUFA rodinné lyžařské oblasti Annaberg a Hochkar jsou ideální pro malé dobrodruhy. Tady najdou rodiny s dětmi ideální tratě a pestrý program i mimo sjezdovky.

Annaberg: zimní dobrodružné hřiště Zatímco děti skotačí ve sněhu, mohou si dospělí v Annabergu užívat fantastický výhled na kopec Ötscher. 20 kilometrů sjezdovek s 9 vleky, na kterých mohou jezdit děti do 6 let zdarma, čekají na objevení. Mimořádně přátelský pro rodiny s dětmi je mimochodem nový „JUFA Bergerlebnis Resort Annaberg“, kde čeká na malé lyžaře hřiště a svět vodních dobrodružství a na ty velké velkorysé wellness centrum. Malí i velcí se znova odpočinutí zvláště rádi sejdou u kulečníku a stolního tenisu a v útulné „Reidlhütte“.

Foto: Bekmen

Lackenhof-Ötscher, Göstling-Hochkar: 40 kilometrů sjezdovek od € 2,- Zvláště vhodný pro rodiny s dětmi je kombi-tiket Lackenhof-Ötscher, Hochkar Göstling. Na 40 kilometrech sjezdovek se zaručenými sněhovými podmínkami mohou jezdit děti do 10 let (ročník narození 2006) v doprovodu s platícím rodičem s kartou „Schneemann“ za 2 EUR/den (nezapomeňte cestovní pas pro prokázání rodinného vztahu). Obzvláště populární je "Sunny Kids Park" s kouzelným kobercem, talířovým výtahem a lyžařskou školou pro děti.

Ze sjezdovky do kina a na lezeckou stěnu! V „JUFA Hochkar Sport Resortu“ jsi přímo v horách. Ano, sjezdovka leží hned u dveří, sáňkařská dráha za domem a nejbližší tůra na sněžnicích už na tebe čeká! A protože to pořádně unaví, máme perfektní program na potom: dětské kino s těmi nejskvělejšímy filmy. A kdo ještě nemá dost, ten se může odvařit na naši lezeckou stěnu.

http://www.dolni-rakousko.info/

Poslední aktualizace: 22.11.2015
Kde je dobrodružství jako doma (Dolní Rakousko) na mapě
Autor: Bekmen
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu