Loading...

Když na hory, tak s Brumíkem

Tipy a novinky

Máte doma malého lyžaře, ale nemáte dost času a trpělivosti se mu na sjezdovce celý den věnovat? Pak právě pro vás si medvídek Brumík i na tento rok připravil své lyžařské školičky. Svěřte své děti do rukou profesionálních instruktorů v Brumíkově lyžařské školičce. Kromě spousty úžasné zábavy děti získají ještě velmi kvalitní základy svých lyžařských dovedností. A to jistě stojí za to!

Pokud také patříte mezi nadšené lyžaře, kteří už od konce léta za oknem nedočkavě vyhlížejí první sněhovou vločku, jistě chcete, aby i vaše ratolesti sdílely lásku k horám a radovánkám, které zasněžené svahy nabízejí. Přiznejme si ale, že ne každý rodič ještě musí být i zkušený instruktor, a to i v případě, že se považuje za zdatného lyžaře. Navíc, ruku na srdce, málokterý tatínek si ideální lyžovačku představuje tak, že své dítko učí celý den plužit na dětské sjezdovce…

Vynalézavý medvídek Brumík proto přišel na skvělý způsob, jak si mohou radosti z hor užívat děti i jejich rodiče a při tom se dobře bavit. Jedná se o Brumíkovy lyžařské školičky.

Již třetí zimu čeká v Brumíkových školičkách na vaše dítka spousta zábavy a her, ale zároveň také trénink jejich lyžařských dovedností, a to od úplných začátků, až k plynulým a ladným obloučkům.

Instruktoři v Brumíkových školičkách jsou vždy zkušení profesionálové z Asociace profesionálních učitelů lyžování (APUL), kteří se zaměřují hlavně na výcvik malých lyžařů. Každý začátek je totiž mimořádně důležitý, což u lyžování platí dvojnásob. Je proto vhodné lyžařské začátky přenechat odborníkům, kteří výcvik vaší ratolesti přizpůsobí přesně jejímu věku a psychomotorickému vývoji.

Nuda? To v žádném případě!
Přiznejme si, že málokdy je pro děti učení zábavou. V Brumíkových lyžařských školičkách to ale rozhodně neplatí! Zde naopak děti poznají, že učení a zábava jdou docela dobře spojit. Dětské tratě, po kterých se vaše dítka budou prohánět, jsou označeny barevnými brankami s veselými obrázkovými motivy. Při jízdě dolů po sjezdovce je bude povzbuzovat sám méďa Brumík a až budou děti unavené, mohou se přesunout do odpočinkové zóny, kde se budou fotografovat nebo házet sněhovou koulí na terč.

V zájmu bezpečnosti malých lyžařů bude mít každý na sobě barevnou reflexní vestu a pro lepší orientaci i vlastní originální jmenovku s obrázkem Brumíka.

Kromě toho, že se děti v Brumíkově školičce naučí lyžovat a pobaví se, dostanou po skončení programu i Brumíkův diplom, který bude korunovat jejich celodenní lyžařské úsilí.

Kam za Brumíkem?
O tom, jak skvělou lyžařskou průpravu vašim dětem Brumíkovy školičky poskytnou, není třeba pochybovat. Zbývá tedy už jen odpovědět na otázku, do kterých lyžařských středisek můžete letos za Brumíkem vyrazit. Nebudeme vás proto dlouho napínat a prozradíme, že jsou to následující střediska:

Česko:

  • Harrachov (Krkonoše)
  • Pec pod Sněžkou (Krkonoše)
  • Špindlerův Mlýn (Krkonoše)
  • Bílá v Beskydech (Beskydy)
  • Dolní Morava (Jeseníky)
  • Monínec (Česká Sibiř)

Slovensko:

  • Donovaly (Nízké Tatry)
  • Štrbské Pleso (Vysoké Tatry)

Brumík se už moc a moc těší, až se tam s vašimi dětmi v zimě potká!

O Brumíkovi
BeBe Brumík je chutná svačinka pro děti, která je vyrobená z kvalitních ingrediencí. Měkký piškot v hravém tvaru medvídka je bohatý na mléko, které je zdrojem vápníku důležitého pro normální růst a vývin kostí u dětí. Navíc Brumík neobsahuje žádná barviva, ani konzervanty, proto je vhodnou součástí vyvážené svačiny dětí. Děti, které si Brumíkovu svačinku zamilovaly, nyní mohou se svým medvídkem i snídat. BeBe Brumík snídaně představuje pro děti zábavnou, lehkou a rychlou snídani.

-------------------------------------------------------------------------------
O společnosti Kraft Foods ČR s.r.o.
Společnost Kraft Foods CR s.r.o. je součástí společnosti Mondelēz International Inc., která je předním výrobcem cukrovinek a snacků s bezkonkurenčním portfoliem značek, které lidé milují. Jedná se o světové značky bývalé společnosti Kraft Foods Inc., která 1. října 2012 odštěpila svůj potravinářský provoz v Severní Americe. Máme na mysli kultovní značky, mezi něž patří například Cadbury, Jacobs, LU, Milka, Nabisco, Oreo, Tang a Trident. Obrat Mondelēz International je přibližně 36 miliard USD a společnost svoji činnost provozuje ve více než 80 zemích. Pro více informací navštivte www.mondelezinternational.com a www.facebook.com/mondelezinternational.

V Čechách a na Slovensku se společnost Kraft Foods přejmenuje na Mondelēz International v průběhu roku 2013.

Poslední aktualizace: 11.12.2012
Když na hory, tak s Brumíkem na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu